Jobbperiod

Dagislämning (inkl. ett argt skrikande barn liggandes på backen, arg på overallen. Tack och lov att detta inte utspelar sig oftare), jobb, hämtning på dagis, mat (med allt vad det innebär), Bamsegympa och nu några timmars rättningsjobb.

Trots full rulle känns det just nu ganska bra. Som vanligt var det roligt att se dottern glad på Bamsegympan. Sedan var det skönt att få lite arbete gjort. Har flera timmars hemmajobb kvar fortfarande (ibland blir jag lite överambitiös och gör uppgifter som blir väl stora och tidskrävande att rätta) men nu är jag i vilket fall halvvägs (typ). 

Nu är min plan att jobba riktigt hårt de närmaste veckorna men att relaxa och ha det bra på helgerna. Det låter väl som en bra plan? Sedan väntar en lugnare sista jobbvecka innan det blir dags för jullov!

Japp, jag känner mig nöjd över min plan. En positiv inställning gör de tuffaste perioder lättsammare! 

Det bjöds på fika på Bamsegympan då det var terminens sista... Nästa termin kör vi dock igen (och lägger förmodligen till ridning på aktivitetsschemat).Allmänt | | Kommentera |

Ser inte skogen för alla träd (kanske inte passar så bra in här men lite roligt ändå...)

Jag har ju en skog i vardagsrummet. En tallskog som fondvägg. Denna går inte att bortse ifrån när man inreder. Det gäller liksom att arbeta med den. Då blir det bra enligt mig. Jag gillar min skog.

Ett fynd ifrån Sälen var en uggla ifrån Sia. Självklart ska det bo en uggla i skogen! När julgranen kommer in får den nog bo i granen.


Några andra detaljer som passar bra i skogen:Allmänt, Inredning | | Kommentera |

En helg i Sälen

En helg går verkligen fort. Kanske lite fortare när man har roligt och det har vi haft! 

Vi bodde i en riktigt fin lägenhet vid Ski Lodge. Den hade ett riktigt drömläge med en stor balkong ut mot backen. Backarna var dock inte öppna än men denna gång var det inte skidåkning vi var ute efter utan bara en lugn, trevlig helg i fjällen och det var precis vad vi fick. Tyra och Kristofer badade i Experium och åkte madrass då det i vilket fall fanns snö (jag var tyvärr lite för krasslig för det), vi fikade, åt, umgicks, shoppade lite i den mysiga inredningsaffären som ligger bredvid Experium mm. En mysig helg helt klart! Synd bara att jag skulle vara så krasslig. Känner mig fortfarande långt ifrån bra, är fortfarande snuvig och har ont i halsen... 
 
 
På hemvägen stannade vi på Stadium Outlet. Hittade faktiskt en jacka där, tyckte att det var dags att köpa en ny då min gamla vinterjacka/skidjacka hade väl många år på nacken. Kan ha införskaffat den under gymnasietiden.... Nu blev det en ärtgrön från Helly Hansen.
 
Allmänt, Shopping | | Kommentera |
Upp