Det blir bra!

Lager nummer två av färg har nu kommit upp på väggen och från att ha varit lite osäker på färgen har jag nu gått till att känna mig helt trygg.

Jag vet att jag borde lita på min vision, jag brukar faktiskt bli nöjd. Jag menar, att till exempel ha en tallskog på väggen är kanske inte helt normalt men grymt blev det (enligt mig) och det är bland det första som brukar kommenteras då någon kommer på besök för första gången.

Denna gång var det dock baby-blå men nu när färgen, som jag faktiskt valt ut, kom upp känner jag att det här kommer bli bra! Nu är färgen mer duvblå/gråblå och håller man upp tapeten emot blir jag alldeles glad! 

Nu vill jag åka till Ikea (plus några butiker) och shoppa detaljer och garderober! Vill ha klart allt NU!!

Bjuder inte på några fler bilder än men det kommer... Ni får se en liten från tallskogen (som är i vardagsrummet) så länge:Allmänt, Inredning | | Kommentera |

Uppdatering

Det spelar inte så stor roll om jag bloggar ofta eller sällan. Besökarna är lika många (eller få) oavsett så blogglusten får helt enkelt styra när det ska bli något inlägg.

Skrev faktiskt ett långt inlägg häromdagen men det försvann så då gav jag upp.

Tro vad som hänt sen senast då? Jobbar väl på. Var även i Strängnäs förra helgen på namnkalas. Det var trevligt! 

Den här helgen har sambon varit borta och jag har inte gjort många knop. Var ner på stan i lördags med Tyra. Shoppade till henne vilket var både kul och inte. Hon har så svårt att lyssna på vad jag tycker att hon behöver, hon vill helst bestämma allt själv. Lite tjafs på H&M men i övrigt hade vi en mkt trevlig stund tillsammans! Mötte även upp grannen för en lunch så Kaffestugan fick sig också ett besök. 

Idag har vår sovrumsrenovering börjat. Svärfar var här och målade idag. En klassisk fondvägg och sen blir det färg på resten. Funderar lite på mitt val för tillfället då väggarna ser babyblå ut. Svårt att föreställa sig det färdiga resultatet men jag hoppas att det blir bra när min färg kommer på (än så länge är det bara grundat) och när tapeten kommer upp. Sen får man ju inte glömma vikten av inredning! Ny säng ska hämtas, nya garderober ska inhandlas och förmodligen blir det även en liten datorhörna (med betoning på liten). Sen lite annat smått och gott! Blir nog bra! Tänkte först fega med vitt men ville ha en mysigare känsla då det är ett sovrum så ville ha något mer "cosy". Tycker ändå att den babyblå färgen som är på nu är 1000 ggr bättre än den bajsbruna som var där innan. Har intalat mig länge nog att den var ok men nej, jag tyckte verkligen inte det!

Har även ägnat mig åt det tråkigaste jag vet, städning. Älskar hemmafix och att ha det fint hemma men hatar att städa! 

Nu snart dags för Bron! Bästa serien!

I'll be back! 

Allmänt | | Kommentera |

Röjar-jag

Det blev verkligen en riktig städdag igår. Först på området. Jag och en av bästa grannarna gjorde fint i lekparkerna. Tog i så jag fick blåsor i händerna men fint blev det. Som vanligt bjöds det på lunch, trevligt! Sen finns det en del annat att säga men det hoppar jag över här... ;)

Fortsatte sedan städandet hos mig. Fixade lite ute och planterade ljung i krukorna. Planterade även om min hortensia och tog in den. Brukar de klara sig inne, någon som vet? Sedan röjde jag efter tornadon, städade och fixade. Fint blev det!

Idag blir det fortsättning på städandet då jag har en våning kvar. Den är dock inte lika krävande... Först frukost!

Har dock en sorg hängande över mig... Igår kväll när jag slutligen satt mig ner fick jag ett samtal som jag bävat för de senaste dagarna. Min kära farmor har gått bort... Usch, känns jättesorgligt, har så många fina minnen. Det var bara någon vecka sedan vi var och firade hennes 88-årsdag... Vila i frid kära farmor.

(bilder: Den vackra blombuketten köpte jag förra helgen, bra hållbarhet! Orkidéerna blommar som bara den, till och med den som jag drivit upp själv.)

Allmänt | | En kommentar |
Upp