Snart Rom!

Första jobbdagen efter ledigheten gick i en rasande fart. Nu är det bara två jobbdagar kvar, sen drar jag till Falun på onsdag och därefter vidare mot Arlanda där flyget tar oss till Rom på torsdag morgon. Så nära nu!!

Slutar kl. 14 båda dagarna, har verkligen lyx med lugnare dagar nu (lugnet före stormen). Har Frisörbesök inbokat imorgon, ytterligare lyx... Sen är det dags att packa!

Längtar tills på torsdag morgon när planet lyfter, trots viss flygrädsla så tycker jag ändå att det är en härlig känsla när man är på väg.

Kommer dock givetvis sakna mina finaste ❤️.

Allmänt | | Kommentera |

Härliga dagar!

Oj, vad man ska vara glad och tacksam över att man är frisk och mår bra! Något som man tar för givet... Jag var bara sjuk 5-6 dagar och det var hemskt jobbigt men ändå är ju 5 dagar ingenting. Så stort tack att jag är frisk!!

Tack också att lovet var så pass långt att jag hann njuta av lediga dagar ändå. Har hunnit göra sådana där "tråkiga" saker som städat och tvättat men har också ridit (inkl Göranträning), uträttat ärenden, fikat på Mora, lunchat på Strand, hängt en dag i Venjan, ätit god mat och njutit i solen.

Igår blev det en god trerätters med grannarna. Satt ute till 00, lånade en värmare så det var varmt och skönt. Mysigt och trevligt!

Några bilder från gårdagen:


Hängde i en stuga i Venjan på dagen. Lycka för Tyra att få åka båt.

Förrätt: Toast med baconröra och vitlökscreme.

Detta lade vi på grillen...

... tillsammans med detta.

Blev supergott!!

Sen glömde jag bild på efterrätten som var Gino.

Allmänt | | Kommentera |

Maaaaaat

Just nu känner jag mig så sugen på semester! Önskar mig även en fet budget som tillåter shopping, renovering och lyx!

Haha, låter kanske överdrivet. Men kan inte rå för att jag drömmer mig bort...

Ledig är jag ju i vilket fall just nu. En del shopping har det också blivit ändå, som exemplet igår. Idag hämtades möblerna och måste säga att jag blev nöjd. Där kommer nog många middagar avnjutas skulle jag tro! (Bild kommer såsmåningom).

Med tiden som jag skulle ha över om jag hade semester skulle jag planera goda middagar och bjuda över vänner var och varannan dag. Men lite tid har jag ändå haft över NU så jag har faktiskt planerat lite godsaker redan till helgen. Är så kul att leta inspiration och komma på vad som ska vara på tallriken. Sambon kom fram till huvudrätten men jag spann igång och har nu hittat tillbehör, förrätt och efterrätt. Mmmmm, hoppas att denna middag blir av nu! Blir hungrig bara jag tänker på allt gott! 

Kommer drömma om mat i natt...


Allmänt | | Kommentera |
Upp