Bradag

Vardag ville autokorrekt ändra till i rubriken. Men nej, det var bra.dag som jag ville skriva.

Dagen som jag syftar på är gårdagen. Klockan 7.20 vaknade jag så pigg som jag nu kan vara "these days". (En av fördelarna med att gå upp kl. 6.00 på vardagarna: 7.20 känns som sovmorgon). Efter frukost och morgonbestyr begav vi oss mot Ikea tillsammans med grannen. Att få med oss garderober hem var målet och det lyckades vi med. Med följde även lite grejer till bebis och lite doftljus och lite annat... En vanlig dag på Ikea mao...

Kan även berätta att det var lite familjen Svensson över lunchsituationen. ALLA (inkl. vuxna) ville sitta vid olika bord i matsalen vilket resulterade i några diskussioner och en uppdelning mellan två bord. Haha, helt otroligt men alla var ändå nöjda och glada efter att ha fått lite mat i magen!

När jag kom hem begav jag mig direkt till Orsa där vännerna väntade med kräftor och annat gott. Hade så trevlig kväll. Trots att vi inte träffas så ofta är det ändå lika kul och hemvant när vi ses. Många gamla roliga minnen väcktes till liv! Det finns ju en del när man varit vänner i mer eller mindre 30 år!

Som sagt, en riktig bradag!

Allmänt, Shopping | | Kommentera |

Ups rather than downs...

Herregud, vilken natt! Hemska mardrömmar blandat med vaken tid där jag utvärderat och planerat lektioner. Puh! Tack och lov somnade jag igår samtidigt som Tyra så trots allt har jag varit ganska pigg idag. 

Har bestämt mig för att jag ska försöka göra det bästa jag kan av tiden som är kvar fram till BF. Egentligen vill jag vid många tillfällen bara lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet. Trötthet i samband med mycket på jobbet är inte bästa kombon för att man ska känna sig pepp. Men jag har tänkt att jag ska vara det ändå. För det är roligare. 

Idag har vi handlat godis, lunchat, shoppat lite, ätit god mat... Jag har smink på och har målat naglarna för att inte se så sliten ut som jag känner mig. Har även gjort upp lite planer som involverar inköp av garderob och övernattning på Smidgården. Får väl se om vi kan följa planerna eller inte... Hade varit skönt att få iordning ännu mer och en spahelg låter väl inte så fel det heller?! 

Nu hoppas jag på en lugnare natt än förra. God natt!

I shoppingpåsen: mama tights från H&M. Mysig, stickad tröja från Rut & circle, Stil.

En liten hemmabild (dock från tidigare). Blir mer och mer hemmakär märker jag. Eller så är det bara en fas... 


Allmänt | | Kommentera |

Zzzzömnig

Då var det igång på riktigt! Nej, inga värkar (2 månader kvar om man ska gå efter BF). Det var på jobbet jag menade. 

Tycker att det har gått bra på jobbet och varit kul. Men det är riktigt högt tempo, mycket som ska hinnas med samt lite strul här och där. Så jag kan lova att jag är trött när jag kommer hem om dagarna. Börjar även få ont i kroppen... Men bara att köra på! 

Nu väntar ledig helg. Hoppas på att vara lite piggare imorgon så att man kanske orkar hitta på något kul! Känner mig lite tråkig för tillfället, all energi går åt till jobbet. Känns att det tar extra nu, kan lova att magen blivit större och är tyngre att dra runt på. Men efter en, förhoppningsvis, god natts sömn så är jag nog i form igen!

Nu fredagsmys och snart läggdags för Tyra. Stor risk att jag också somnar... Zzzznark...


Puss!
Allmänt | | Kommentera |
Upp