På väg

Tänk att hur bra man än har det på semestern så längtar man ändå hem när det väl är dags för avfärd.

Just nu sitter vi i bilen och åket den 75 mil långa vägen hem. Än så länge känns det bra, vi är alla medvetna och inställda på att resan kommer att ta hela dagen. Det brukar vara de 5-10 sista milen som är värst. Men där är vi inte än...

Vi har haft strålande väder hela tiden, fram tills igår då vi hade första regndagen på länge. Vilket i sig var skönt då vi hade lite shopping inplanerad. Var och kollade på barnvagnar och jisses vad det finns många märken, men även kombinationer att välja bland. Fick dock ett erbjudande hemifrån Mora som vi nog inte kommer att tacka nej till så valet kommer förhoppningsvis att bli enkelt. Köpte present till hus/katt-vakten också. Känns så skönt att någon bott med vilddjuren under tiden vi varit borta. Sen blev det även lite shopping till mig och Tyra.... 

Nu åker vi vidare. Mot Mora!!

Bye, bye Skåne. Tack för denna gång!

Allmänt, Resor | | Kommentera |

Sommarsemester <3

Vilket väder, vilken semester! Underbart!  Flera gånger har väderprognosen sagt att det ska bli molnigare eller börja åska men varje dag skiner solen och det är ofantligt varmt. Därav har det blivit dopp i havet i princip varje dag. Några dagar på Ribban men idag var en av höjdpunkterna då vi åkte till Höllviken till  Kämpinge badstrand. Har solat och badat och haft det ofantligt bra.

I övrigt har vi även tagit en shoppingdag på det stora, nybyggda köpcentret Emporia. Ätit god mat har vi också fortsatt med. Någon gång ute men även här "hemma".

Underbara sommar!
Allmänt, Resor | | Kommentera |

Bortskämd

Ja, bortskämd är precis vad jag känner mig för tillfället. God mat varje dag, fint väder, vita sandstränder....

Igår åkte vi till Falsterbostranden och hängde där nästan hela dagen. Blev ett avbrott för lunch på Falsterbo Strandbad och det blev en riktigt smarrig chicken sandwich för min del. Temperaturen var även överkomlig då några små moln kom in emellanåt och då det fläktade skönt. 


På kvällen var jag, Kristofer och Tyra sugna på pizza så vi drog ner till Lilla Torg och åt varsin. Jag älskar ju ostar och lufttorkat men av förklariga skäl blir det ju inte mycket av den varan för tillfället. Men upphettat går det ju bra så unnade mig en stenugnsbakad pizza med dessa två på. Sååååå gott!!!


Idag bytte vi strand till Skanör. Samma vita sand men av någon anledning gillar jag Falsterbo bättre... Hur som helst, det var ännu varmare idag så vi nöjde oss efter bara några timmar, dock x antal dopp senare. 32 grader stod tempen på... Drog istället vidare till ett ställe som Kristofer hört talas om: Hallongården. Ett jättemysigt café/butik/gård/hallonodling. Blev att ta en riktig gofika följd av ankmatning (till Tyras stora förtjusning) och shopping i butiken (hallonsaft, hallonsylt, grönt hallonte, hallonmüsli, en fin löpare, doftljus med hallonlukt där man kan använda stearinet som massageolja?! och säkert något mer fick följa med hem).Så fina dagar! I morgon väntade dock åska enligt väderprognosen så då tänkte vi åka till ett stort shoppingcenter i närheten. Återkommer med rapport! ;)


Allmänt, Resor | | Kommentera |
Upp