Snörvel

Känns som att jag är ledig idag då jag befinner mig hemma istället för på jobbet. Men nej, ledighet är inte rätt ord då jag är genomförkyld. Jag har dock lite svårt med att stanna hemma för en förkylning. Vid just förkylning är man ju inte riktigt sjuk. Man vet att det är snabbt övergående och man klarar faktiskt av att gå upp ur sängen, göra frukost osv. Trött och hängig måste jag erkänna att jag är, men framförallt snorar jag som en jag vet inte vad. Tänkte bespara mina kollegor och elever mina snorpapper och mitt nysande. 

Har (som vanligt nuförtiden) haft en lugn helg. En festlig middag med festkommittén i fredags, slödag följt av grillning med grannarna i lördags och en liten söndagstur med familjen igår. Åkte till Rättvik för en snabbvisit på travbanan där några vänner nu har inackorderat sina hästar och sin verksamhet följt av lunch och fika på klassiska Frick's.

Har varit så slö de senaste dagarna. Får se om förkylningen lättar under dagen så kanske jag kan få något gjort här hemma. Just nu ligger jag dock nerbäddad i soffan medan Tyra är ute och leker. Hon har blivit så stor min lilla tjej och klarar så mycket själv! 

Nu ska jag bli frisk så att jag kan hålla full fart resten av veckan!

Enkelt att grilla med grannarna. Några grillar tänds, sen tar var och en med sig sin mat. Inga konstigheter men väldigt trevligt! Någon jämförde våran lördagskväll med "medelhavsstämning". Kanske ligger något i det. 

Har fått flera buketter förra veckan. Helt apropå hade Kristofer och Tyra köpt en bukett en vanlig vardag. Sen kom mamma med en i helgen. 
Allmänt | | Kommentera |

Lördagen

Hade en lugn dag igår. Nästan lite för lugn. Men, man behöver väl sådana dagar ibland också antar jag. 

Var i vilket fall upp till stallet en sväng och kollade på lite dressyr. Alla dom jag känner igen hade dock redan ridit så kollade bara på ett par ekipage, sen åkte jag hem. 

Blev lunch ute i solen och senare middag md goda vänner. Två av dagens höjdpunkter! Fixade ihop en liten tapasrallrik med nachos, gauacamole, sweetchilidip, quesadillas samt räkor "al ajillo". Det blev gott!

Idag tänkte jag ta tag i de där "måstena". Men först, söndagsfrukost!
Avslutar med Modig som bara äter och sover. Tror definitivt att det är kattungar på G!


Allmänt | | Kommentera |

Helg 1 och helg 2

Ligger just nu i soffan och laddar för att resa på mig och göra något av den här dagen. Förstår inte men den här soffan har varit sååå skön den här veckan. Har jobbat såklart men väl hemma har det faktiskt blivit några timmar i soffan... Slöhög!

Förra helgen var en riktig toppenhelg. Den sprnderades i Sälen och det var många timmar under lördagen som spenderades i backen. Så kul, älskar verkligen att åka slalom! På fredagskvällen var det middag på O'learys som gällde och på lördagskvällen var det middag på Gustavs. Som sagt, en kanonhelg!

Vet inte riktigt hur jag ska spendera denna helg? Vill hitta på något kul även om vi spenderar den hemma. Städa, vika tvätt, tvätta, handla, laga mat är väl sådant som borde göras men attan så tråkigt sätt att spendera heeela helgen på. Var dessutom inget ridlekis idag och hästen jag skulle rida har tappat en sko.

Kanske åker upp till ridklubben för att kolla på dressyrträning. Eller så tjatar jag med mig familjen på en liten shoppingtur. Eller en promenad i solen. Eller... 

Bjuder på några bilder från förra helgen:


Allmänt | | Kommentera |
Upp