50 shades of Grey

Sitter och googlar och youtubar "50 shades of Grey". Inspelningarna pågår tydligen för fullt! Några suspekta träffar får jag men några är bra och ger en liten försmak på hur filmen kommer gestalta sig. 

Tror att de har hittat bra skådespelare. Även om jag förknippar Jamie Dornan lite för mycket med "The Fall" där han är supercreepy. Men googlade lite bilder och det ser ändå bra ut!

Tantsnusk? Whatever! Jag kan knappt bärga mig tills jag får sätta mig i biofåtöljen och få se Ms Steeles och Mr Greys första möte! Allmänt | | Kommentera |

Work, work, work

Nu börjar jag äntligen bli klar med all rättning och alla betyg. Känns så skönt! Har varit ett par riktigt intensiva veckor men jag vet att nu kommer allt att lugna ner sig. 

Förutom jobb har en helg även kommit emellan varav en av dagarna spenderades med ett gäng roliga tjejer på Tins Möhippa. En toppendag på alla sätt. 

I övrigt har jag mest varit trött men hoppas att energidepåerna kommer att fyllas på och återgå till det normala efter de tre (fyra med idag) kommande lediga dagarna. Därefter är målet att komma igång med träningen igen så att energin kan behållas. Vet ingen som blir pigg av att slöa på soffan, rörelse däremot triggar energin! Kommer dock att säga upp mitt gymkort. Istället är planen många PWs, Släntracet, berget och löpturer. Wish me luck!

Bilder från Rom har efterfrågats och de kommer! Kanske redan under helgen!

Så länge, några bilder från möhippan:Som sagt, en härlig dag med härliga tjejer!

Sen måste jag ju bjuda på en bild på fina kattungarna också:


NU, mot stallet! 
Allmänt | | En kommentar |

Lyxdag!

Vilken härlig dag jag hade igår! Älskar att solen skiner och att sommaren är på intågande!

Började med finfrukost ute i solen med Tyris. Därefter nagellacksmålning och annat småfix innan vi begav oss ner på Mora för lite shopping och lunch. Så härligt att åter kunna sitta i solen på en uteservering!

Sedan hem och bara slappa i solen innan dagen till slut avslutades med grillning med grannarna.Kristofer fixar i köket just nu. Kaffet bryggs och solen skiner så det blir snart en favorit i repris.

"Köp något litet gott till kaffet" sa jag till Kristofer efter lunchen igår. Fick denna. Hade han någon baktanke tro?

Mitt bidrag till grillningen igår. Ibland är det enkelt att vara hjälpredan när mannen vill vara den som står vid grillen. Helt ok för mig!
Allmänt | | En kommentar |
Upp