Saker att se fram emot

Fredag igen, veckorna rullar på även om de har börjat gå liiite långsammare. Tänk att tiden faktiskt går saktare när man väntar på något. 

Var hos barnmorskan igår och det kan verkligen sätta igång när som helst nu. Det kan såklart även sätta igång efter BF men jag håller tummarna på innan, hellre än efter... Men bara att vänta och se!

Hur har jag då spenderat den här veckan? Har tagit det ganska lugnt. Middag i Färnäs, lite röjning hemma (tänka sig att till och med sådana där vrår som man har tänkt att man ska röja i åratal har fått sig en genomgång), plantering på farmor och farfars grav plus fika på Orsa Kaffestuga, läsning och lite annat smått och gott.

I övrigt så har jag några saker som jag verkligen längtar till:

- Självklart att få träffa Mini!
- Träning. Tänk också att kunna röra sig obehindrat, underbart ska det bli!
- Ridning. Har superabstinens att åter sitta på en hästrygg.
- Även om detta ligger längre fram i tiden så längtar jag efter ett glas vin. Och en riktigt tjejkväll!
- Jul och nyår. Känns mysigt att detta år pynta och skapa julstämning, baka och gå på julmarknader med barnvagn och familjen. <3

Med andra ord mycket att se fram emot.  

Tills vidare ser jag fram emot middag på O'learys med familjen idag, fredagsmys och Idol. Händer inget tills imorgon blir det då hockey. Håller mig sysselsatt!

Tvättstugan fick sig en genomgång. Såhär har det sett ut läääänge...

Nu går det att använda både bänken och vasken.

Svärisarnas katt Pablo. Inte som andra katter...

Är lite sugen på att blanda in mer inredning här och på Insta. Blir så inspirerad när jag ser andras fina bilder och bloggar. Vad tycker ni om det?


Allmänt, Inredning | | En kommentar |

Rastlös!

 Blev inte så långt blogguppehåll... Är nog mina gravidhormoner som gör att det svänger med allt; humör, energi, vad jag vill och inte vill göra.

Bloggar väl också för att då har jag något att göra en liten stund. Känner mig rastlös! Jag har inte energi i överflöd direkt och känner mig otymplig och klumpig. Men samtidigt har jag inte riktigt ro att  bara "ta det lugnt" och "passa på att vila" som alla säger åt mig att göra.

Det som jag sysselsatt mig med den senaste veckan sen jag slutat jobba är: jobbat (hade lite kvar att fixa men nu är det färdigt), putsat fönster, bytt gardiner, bakat cupcakes, städat, tvättat, varit i Leksand med en vän och Tyra för lunch/shopping/fika, haft en liknande dag fast i Mora med en annan vän, ätit god mat, målat en hel del i målarböcker med Tyra (en av favoritsysselsättnigarna just nu)... Så jag försöker att hålla mig sysselsatt!

Längtar så efter Mini och hoppas på att allt kommer att gå bra... Mini är välkommen när som helst nu!

Bästa hjälpredan. Hon älskar att baka!Och att fika...

Mamman älskar också att fika men bäst av allt att shoppa! Något som det kanske borde minskas på framöver... Är dock nöjd med inköpen ovanför: Väska från Åhléns, cape från Åhléns, Keplers nya bok Stalker, t-shirt från Pulz/Kollektion (att ha efter graviditeten). 
Allmänt, Shopping | | Kommentera |

Snipp, snapp, snut...

Men, vad tråkig bloggen är nu! Har egentligen inte så mycket att skriva. Är trött och helt ärligt ganska less på vissa saker. Var påväg att ta upp en av dem här men det är nog ingen bra idé...

Det har ju inte bloggats så frekvent här, mer än i vissa perioder, så det märks nog inte så stor skillnad om jag tar en liten paus... Kanske att jag kikar in när Mini har kommit. Kanske det dröjer längre. Kanske kommer blogglusten tillbaka igen snabbt som bara den (den brukar ju göra det, det är roligt att skriva!)

Tills dess, ha det gott!
Allmänt | | Kommentera |
Upp