Familjen, vila och god mat <3

"Du ser då så pigg ut", det får jag höra var och varannan dag. Visst, kul att man inte ser ut som ett vrak men samtidigt är det inte riktigt sanningen. Tycker att jag blir mer och mer sliten, speciellt vad gäller jobbet. Samtidigt som jag blir bättre och bättre på att vara ledig.

Det börjar dock närma sig BF. Om det funkar jobbar jag tre veckor till och jag lovar, veckorna går fort!

Som sagt känner jag mig bra på att vara ledig. Hade återigen en riktigt bra helg. Tyra och Kristofer åkte till Älvdalen och badade lördag förmiddag. Lyx då jag fick chansen att vila upp mig samt fräscha till mig lite. Sedan följde godishandling på Hemmakväll, lite häng på O'learys, ett litet lekparksbesök och till sist middag på Wasastugan. Tyckte att det sistnämnda stället fått sig ett litet lyft faktiskt! Det var kul också kul att prata gamla minnen (jag och Kristofer träffades faktiskt på WS) medan barnen fick lyxbehandling med filmen Frost på storbild och till det glass i stora lass. Bra service!

Söndagen var också lugn men begav oss iallafall utanför dörren då vi kollade på syrrans tjej då hon tävlade i simning (hon var superduktig, två medaljer fick hon=stolt moster). Vi käkade även lunch på Wayne's och så blev det lite söndagshandling också.

Älskar verkligen att mysa med familjen och det är så skönt att ta det lite lugnare...


Två Instabilder får summera helgen.
Allmänt | | Kommentera |

Lyckogläntan

Här på Skogsgläntan är allt toppen! Alltid! Haha, nej, så är det kanske inte riktigt. Men en granne hade fått en kommentar förut att det alltid verkade vara så fantastiskt här om man kollade Insta och FB. Så toppen att vi borde kalla det för Lyckogläntan. 

Nu är ju verkligheten den att alla har problem ibland. Tror att de flesta har sina ups n' downs. Ni som följt den här bloggen vet till exempel att jag har haft ganska tunga motgångar, detta trots att uppdateringar på Insta och FB oftast säger något annat. Men, jag tänker att vi ändå har det väldigt bra här! Om jag ska prata för mig själv så är jag väldigt nöjd med livet, otroligt tacksam över det jag har och jag har överlag en positiv attityd mot det mesta. Då känns det bra för det mesta, även om man ibland har "bulor" som man måste över.

Den här helgen har varit en bra sådan. Igår städdag (inte så kul kanske men skönt när det är klart) blandat med lata stunder ute i solen. Dagen avslutades med en lättsam middag med flera av grannarna. Idag var det regn och rusk ute och då passade det bra att dra till Ikea, återigen med några grannar, för att framförallt inhandla klädstänger till garderoberna. Något vi glömde att få med oss förra gången vi var där.

I morgon är dagis stängt så jag har tagit en ledig dag. Känns lyxigt! Får se vad jag och Tyra hittar på då. Kanske att det blir en uppdatering här...Tre Insta-bilder från Lyckogläntan!

Allmänt | | Kommentera |

Snart är det måndag igen

Snipp, snapp, snut så var helgen slut. Fort gick den... Har dock hunnit med en del. Idag: röstat, fikat, städat. Igår: skruvat ihop garderoben.

Har varit ute en stund idag också. Vilket väder! Sol och värme, härligt!

Nu ska jag snart krypa ner, lär väl se hur valresultatet blir först. Ett mörkt moln finns tyvärr på valhimlen just nu... Återstår att se om detta mörka moln växer sig större eller minskar i omfång, tyvärr finns det dock inget hopp om att det ska skingras helt... Sorgligt...


Allmänt | | Kommentera |
Upp