Snabbt tillfrisknande, tack o lov

En sak som är bra med den sjukdom vi haft är att den, för det mesta, går över snabbt! Både jag och Tyra är pigga idag, Mini var först ut så han var i form igen redan igår. Nu hoppas vi att resten klarar sig så att det blir lite nyårsfirande.

Fyrverkerier kommer vi att se från fönstret. Bor på tolfte våningen så har utsikt över hela Malmö. Det tråkiga med dessa fyrverkerier är att hunden Emma som bor här, är rädd så vi får göra vårt bästa för att hålla henne vid gott mod. Stackars alla djur denna natt...

De brukar turas om vem som har bädden, men de får ju plats båda två.

Kristofer har också kommit hit nu så familjen är förenad igen. <3

Nu ska vi ut och få lite luft! Har blivit klart väder här men det blåser nordanvindar. 

Rätt svar på förra bilden var "Turning torso". Här kommer nästa kända byggnadsverk, Öresundsbron:

Världens bästa bilder, jag veeeet! Lite disigt, skyller på det. ;)

Solen skiner i vilket fall!

Allmänt | | Kommentera |

Detox och blåbärssoppa

Ok, känsliga slutar läsa Nu!

Men för er som är intresserade så kan jag berätta att "någon" måste ha läst mitt "Proppmätt-inlägg" och tänkt att "stackars henne, det där måste vi göra något åt. En detox, modell ofrivillig, passar bra".

Just i detta nu sitter jag och tvingar mig att inte suga i mig hela skålen med blåbärssoppa på en gång. Två skedar i taget tillåter jag mig. Kan vara det godaste jag ätit/druckit någonsin.

Ja, det var väl allt för nu!Allmänt | | Kommentera |

Vi drog till Malmö

Då var vi på plats i Malmö! Nu har vi visserligen varit här sen i söndags, men ändå... ;)

Igår var vi på det stora shoppingcentret Emporia. Kände kanske inte direkt något shoppingsug bland alla människor, inte heller någon större shoppingro med båda barnen med. Men det var ändå ganska mysigt att strosa omkring där, vi åt också där (innan det blev långa köer) och vi hittade en rolig kalasaffär där Tyra bestämde temat för årets kalas. Kanske att det blir ett till besök för lite shopping på rean när Kristofer kommit ner. Vi får se. Annars bor vi precis bredvid ett annat stort shoppingcenter som heter Mobilia. Kanske går ner dit en sväng.

Så nära är det... :) Men grått väder idag. Snö hemma hörde jag. Hoppas att den ligger kvar när vi kommer hem.

Idag har vi inga direkta planer så vi får se vad vi hittar på. Bara Kristofer kommit ner ska vi fira nyår, gå och bada, gå på bio mm. Men nu går vi på sparlåga. Får väl helt enkelt se vad dagen har att bjuda på!

Fin gran!

Finaste tjejen. 

Finaste killen.

Fin bild va?! ;) Här kan ni se en känd byggnad. Ser ni vilken?

???

Allmänt | | Kommentera |
Upp