Vilodag

Men så skönt med helg! Har varit sååå trött ett par dagar. Har känt mig som en zombie när jag har träffat folk jag känner på affären eller liknande. Goddag yxskaft liksom, haha! 

Idag fick jag lite sovmorgon och har  dessutom druckit kaffe så nu känner jag mig som folk igen. Äntligen!

Planerna för dagen är inte så många. Ridning, tvagning och god middag ikväll. Sen lite skidor och mello på tvn. Känns som en perfekt lördag!

Trevlig helg!

Några som är duktiga på att vila...

Har några böcker att läsa också! Till bokklubben såklart.

Har Hejat på Sverige i skid-VM (från soffan då). Vad bra det har gått!
Allmänt | | Kommentera |

Hästar är verkligen ett lyckopiller

Ni som läst min blogg ett tag vet att jag har haft som mål efter graviditet och barnafödande att få in mer hästar i mitt liv igen. 

Nu känner jag att jag har det igen. Rider en till två gånger i veckan. En fördel med att rida unghäst är också att det går framåt för varje ridpass. Det är så kul och blir motiverande. Får se hur det utvecklas framöver. Är så glad att jag hittat ett sådant bra samarbete med en vän som är den som äger hästen jag rider just nu. Guld värt!

Är också med Tyra på ridning en gång i veckan. Jag har lite svårt att tolka hur intresserad hon egentligen är men vi åker dit och sen får vi se hur det utvecklas. Jag tycker att det är väldigt kul i vilket fall.

Sen fick jag även en sak att fundera på efter ett telefonsamtal igår. Ett businessförslag kan man väl kalla det. Avslöjar inte vad det är än, ska kolla upp det, ha några samtal och räkna på det. Får vi se hur det blir... Hade varit riktigt kul, men det måste vara realistiskt också. Kan avslöja att det har med hästar att göra...Allmänt | | Kommentera |

Positiv

Trots omkullslagna planer med missade "dejter" och smittorisk här hemma känner jag mig så himla glad och positiv. Jag känner mig stark! (Påminn mig inte om detta inlägg om jag ligger och kramar toalettstolen framöver här, haha!)

Vet inte riktigt varför jag känner mig så positiv. Igår hade jag en riktig segdag, en sådan som jag vanligtvis brukar bli rastlös av. Men det blev jag inte igår! Gick runt i mysbyxor och drack kaffe. Lagade god mat (måste faktiskt säga att jag börjar bli bättre och bättre i köket). Kände att jag kunde njuta av att ha en slödag. 

En annan sak är att jag känner mig så obrydd. Visst finns risken att vi blir sjuka men det är inget som jag kan påverka, blir det så får jag väl ta det då. 

Jag tänker inte heller på hur andra ser på mig eller vad jag gör. Jag är den jag är och när jag gör saker som får mig att må bra så spelar annat ingen roll. Det tankesättet ger sådan frihet! Förstår ni hur jag menar?

Nu väntar jag bara på att mini ska vakna så att jag kan ge honom mat. Sedan blir det en vända till stallet. Lagade en riktigt god soppa igår. Till det ett grovt bröd med St Agur på. Idag lade jag till pannkakor, bär och grädde. Så gott!


Allmänt | | En kommentar |
Upp