Dagens Instamaniac, med hälsotema

Herregud, jag måste nog lugna ner mig med Instagram. Folk tror nog jag är helt Instamaniac, vilket jag kanske också är...

Hur som helst. Visar de tre Instabilderna här också, varav två har ett "hälsotema" kan man väl kalla det för.

För det första så har jag beställt nya joggingskor (och en keps) vilka faktiskt gör mig sugen att ut och springa. Fick även sug efter det häromdagen då jag var ute och gick med bra musik i lurarna. Sen att det förmodligen hade tagit tvärstopp efter några joggingsteg är en annan femma...

För det andra tänkte vi försöka oss på en ny "raid" att käka lite nyttigare. Om man är trött av för lite sömn får man väl försöka få mer energi på annat sätt.

Tredje bilden var på Modig som börjar bli riktigt rund om magen nu. Spännande!

(Kanske håller mig borta från sociala medier i några dagar framöver, om jag klarar det... /hälsn. Föräldraledig)


Följande två bilder tänkte jag också lägga upp men då hade det verkligen blivit too much. Eller? Mina fina barn! 1)Favorit i repris. 2)När blev hon så stor, min lilla tjej?Allmänt, Shopping | | Kommentera |

Lyckorus

Igår eftermiddag åkte jag till stallet med huvudvärk. Jag var ganska nöjd med dagen och så men huvudvärk är alltid lite jobbigt. 

Jag åkte, ett par timmar senare, hem utan huvudvärk och med ett lyckorus i kroppen. Så härligt att trimma dressyr, så fantastiskt med en häst som går från klarhet till klarhet och sist men inte minst kul att snacka häst och annat då jag fick sällskap en liten stund.


Måste hylla denna lille kille också som är helt fantastisk! Visst är han hungrig vissa nätter men det är lätt att förbise då han är så otroligt go' och glad! Världens mysigaste kille.


Allmänt | | Kommentera |

Redo för påsk

Jag måste säga att jag gillar min blogg. Det är kul att skriva, jag får ett "fotoalbum" med text sparat för framtiden (är värdelös på att framkalla riktiga bilder) och någon gång emellanåt får jag en positiv kommentar gällande bloggen irl, eller någon enstaka gång som en skriven kommentar här på bloggen och då blir jag så glad! En speciell bonus att någon tycker att det är kul att läsa det jag skriver.

Idag är jag betydligt piggare än igår. Somnade i en mer normal tid igår. Har visserligen haft en hungrig bebis även i natt men fick sovmorgon i morse så det kompenserade en hel del.

Har pyntat lite ute idag. Perfekt att plantera vårblommor i snöoväder! Men fint blev det, nu är vi redo för påsk och vår!

Kvar denna dag är bland annat ett ridpass. Kul!!


Påskris på plats inne. Tyra har fixat!


Påskat till det lite ute.

Snacka om att vädret svänger. Igår var det vårvärme!Earth hour igår. Självklart släckte vi ner. Tände också Tyras fina lykta som hon gjort på dagis, inspirerad av jorden.
Allmänt, Inredning | | En kommentar |
Upp