Elitloppshelgen

Lite avis men ändå väldigt glad för Kristofers skull som ska spendera helgen i Sthlm med vänner. Årets höjdpunkt för honom, Elitloppshelgen.  Jag hoppas att han får en toppenhelg! 

Mitt sällskap hemma denna helg blir därmed Tyra, Adrian och 6 stycken katter. Inte så pjåkigt det heller.

Tack vare toppensupport lyckades jag genomföra en träning med fina lilla Bobbo för min tränare Göran idag. Var ett tag sedan jag var med så det var riktigt kul att vara "tillbaka". Han (hästen alltså) var kanske inte riktigt lika på hugget som han brukar men skötte sig ändå riktigt bra. Fick också väldigt bra, konkreta tips på vad vi ska fokusera att träna på framöver. Bra träning med andra ord!

Nu sover barnen och jag är ganska färdig, blev såklart förkyld. Ska väl vara något jämt. Men ska ändå pallra mig upp från min plats här i sängen för en dusch följt av chips och dip-ätande i tv-soffan. Får se hur länge jag håller mig vaken...

Mina nyputsade stövlar kom till användning idag.

Hittade den här bilden på mina gamla hästblogg. Bobbo med sin mamma Myggan. 💖

Allmänt | | Kommentera |

Make a wish

Detta önskade jag i söndags:

Friska barn och vuxna - check! Barnen har varit super denna vecka. Inget tjafs och glada miner vilket såklart åstadkoms lättare om man är frisk. Kommer ihåg att mamma alltid svarade "glada barn" när jag frågade vad hon önskade sig i present när jag var liten. Nu förstår jag henne. Med glada barn flyter livet och harmoni infinner sig. 

Sömn - check. Mini hörde mig och har haft flera rekordnätter.

Roliga dagar - check. Som exempel gick vi ut och käkade en helt vanlig måndag. Har även haft ett finfint dressyrpass på Bobbo och en mysig dag med Ki och barnen.

Fint väder - check. Även om det har svängt lite så har flera soltimmar satts in på solkontot. 

Nu har ju bara halva veckan gått men hoppas på en fortsättning i samma anda resten av veckan. 

Idag väntar ett besök på jobbet och återigen middag på restaurang. Imorgon väntar ett dressyrpass för bästa tränaren Göran. Spännande!


Sol och blå himmel.Glada barn.


Ord är överflödiga...

Allmänt | | Kommentera |

Sista sömninlägget

Kollade snabbt igenom mina senaste inlägg och såg att de flesta av dem handlade om sömn. Haha, livet som småbarnsförälder! 

Med Tyra behövde jag inte ens fundera kring sömn då hon väldigt tidigt sov hela nätterna och var som en klocka vad gällde dagssovningarna. Adrian är bara en klocka vad gäller när han går och lägger sig på kvällen. Sen är resten lite hipp som happ eller åtminstone bara ungefärliga tider. På gott och ont!

Nu har han i vilket fall sovit bättre några nätter, har till och med klarat av att somna om utan att äta (!!!) när han vaknat. Så än finns hopp!

Därmed har jag tömt ut ämnet sömn här i bloggen känner jag så förhoppningsvis kan ni vänta er lite roligare inlägg framöver. ;)

Sista kommentaren bara, med lite sömn krävs mycket kaffe och när Adrian sov som minst när han var förkyld pajade kaffebryggaren! Kan ni tänka er en sämre tajming? Nu är dock ordningen återställd med nyinhandlad bryggare.

Passar på att ta en kopp i solen och ska nu läsa lite i "månadens bok" till bokklubben, "Sparkle" av Kaya McLaren.
Allmänt | | Kommentera |
Upp