Oinspirerad

Full fart från kl. 6 till kl. 22 på dagarna, mycket att göra på alla plan, trött och sliten... Nej, inte den bästa kombon för tillfället. 

Trots att det är så full rulle vill jag ändå mer på vissa plan, där det istället har blivit mindre. Börjar känna mig oinspirerad även där jag borde känna tvärtom.

Men, det är just nu som jag känner så. Allt kan ändras. Är också glad över sådant som är bra som att alla är friska och att det är fredag imorgon.

Kommer också kunna leva på förra helgen lääänge. Åkte med tjejerna till Örebro och hade otroligt kul! Så skönt att komma iväg lite och skratta massor! <3

Bara att kolla igenom bilderna från förra helgen gjorde mig mer pepp känner jag nu. ;) 

Allmänt | | Kommentera |

Vabbar vidare

Den där VAB-soffan som jag skrev om i förra inlägget var inte så djup ändå. Känns som att jag knappt suttit (eller ätit, eller sovit) sen jag skrev det där. 

Mini är inte kry och idag väntar läkarbesök. Hoppas på att han kan få lite hjälp så att det kan börja vända någon gång.

Måste också skicka en massa credd till alla ensamstående föräldrar, inte helt lätt att få ihop allting när man är själv (Kristofer har varit på kurs). Som tur är har barnens farmor och mormor kunnat hjälpa till så att Tyra kunnat gå på simskolan ändå. Toppenbra! Sen har vi ju en otrolig förmån här i Sverige, VAB. Är lite ledsen att jag missade gårdagens föreläsning samt att jag inte kan vara i skolan och hjälpa mina elever idag. Men jag är glad att man får vara hemma för att ta hand om sina barn när de är sjuka.

Ridning och simskola, aktiviteterna som gäller just nu.

Mini har tagit mycket fokus de här dagarna (förutom när vi varit iväg på aktiviteter) så igår när han somnat hade vi tjejtid, jag och Tyra. Film och godsaker, riktigt mysigt!

Allmänt | | Kommentera |

Fastnat i VAB-soffan

Vabbar idag och i skrivande stund sitter jag i soffan och känner att jag fastnat här. Tyra är med dagis i Borlänge, Mini somnade för en liten stund sen och jag känner att det är NU jag kan röja upp lite, göra något gott att äta och sätta mig och läsa en bok med en kopp kaffe i handen. Det är ju sådana här stunder som man drömmer om när det är fullt upp!

Istället sitter jag här, med KUWTK på tvn och telefonen i näven. Slöseri med tid! 

Så, därför ska jag resa på mig. NU!

Lämnade av den här stora tjejen vid tåget imorse. 


 
Sitter också och kollar bilder på sådana här hästar. Kommer ju aldrig hitta en egen häst med de här som målbild... 🙈

Så, NU ska jag sätta fart! 
Allmänt | | Kommentera |
Upp