Fusk?

Det känns som att jag fuskar när jag bara jobbar fyra dagar/vecka. Som om jag smitit från jobbet.

Men, så är det ju inte. Det syns i lönekuvertet. ;) Är dock så glad att jag bestämde mig för detta. En hel extra dag med barnen och det blir såklart en kortare vecka för dem också. Win, win.

Riktigt regnruskväder också men då är det helt ok att slöa inne vilket passar mig utmärkt, i vilket fall idag. Det enda "dumma" är väl att jag har tid att drömma mig bort, men det blir bara till sådant som är dyrt eller omöjligt att sia om. :)

Gör ändå en liten "wish list" som jag hoppas blir verklighet:

- Nästa höst, eller ännu hellre till våren, är Bobbo frisk, i toppform och vi åker på träningar och tävlingar i vår nya transport med en ny bil. :)

- Inom en överskådlig framtid planeras det bröllop och bröllopsresa. ;)

- Jag vill shoppa, fixa håret, äta gott och ha en riktig lyxdag. Gärna med Tyra då hon önskat sig en riktig tjejdag.

- Jag vill göra något riktigt kul! Det har rullat på med vardag, plus tråkigheter, så nu vill jag ha, åtminstone en helg, då det bryts. Får se vad det kan bli...

- Renoveringen av kök mm blir äntligen av.

Lyxiga önskemål men drömma måste man få!

Nu ska jag hänga tvätt och plocka ihop lite efter en mini som flyttat runt ALLA lösa föremål på ett våningsplan. ;)

Vet inte riktigt vad bilderna har med inlägget att göra men:
Bild 1) Tyra fick rida fina Fiffi igår och var såå nöjd med ridturen. Lyckliga jag att hon älskar hästar och ridning så mycket. <3
Bild 2) Fin solnedgång någon dag när vi åkte hem ifrån stallet.
Bild 3) Morgonens frukostplats. Lite mysigt ändå att börja tända ljus igen.
Bild 4) Selfie med slitet, burrigt hår. Utväxten syns dock inte på bilden...

Allmänt, Hästar, Inredning | | En kommentar |

Skogsmullar

Idag bestämde vi oss för att åka på en liten utflykt, närmare bestämt så begav vi oss till Siljansfors. Vid Skogsbruksmuséet finns det en knattestig med några troll som kikar fram och lite annat smått och gott.

Det hade verkligen behövts en uppryckning av "sevärdheterna" efter stigen men, det är mysigt att gå i skogen och picknickstället mitt i skogen passar utmärkt för paus med medhavd matsäck.

Jag tycker också att historien är häftig. Till exempel finns det vattendrag som är gjorda på 1700-talet med syfte att användas i skogsbruket. Tänk att människor har arbetat för fullt där ute i skogen för flera hundra år sedan.

Allmänt, Foto | | Kommentera |

Sovmorgon

Idag har jag sovit till kl. 11.30! Kan ni förstå? Halv 12!! Det var mååååånga år sen det hände kan jag lova.

Nu var det visserligen så att Mini vaknade 04.30 i morse så mellan detta klockslag och kl. 8 var jag vaken. ;) Men ändå, så skönt att få sova ikapp lite. Mini är dock ursäktad. Har man haft hög feber och "sovit" 1,5 dygn så får man vakna halv 5. Såå glad att han är lite piggare igen!

Börjar nästan undra vad som ska hända härnäst? Flyt är ju ingenting vi verkar ha mycket av just nu... Men, det måste ju vända någon gång, eller hur?!

Finns dock stor risk att även jag blir nervskadad efter allt det här... ;)

Vackert på vägen hem från stallet igår och min trogna följeslagare till stallet (och hennes katt).

Allmänt | | Kommentera |
Upp