Julen 2016

Nu kanske julen inte är slut än, har ett firande kvar ikväll. Men tänkte ändå ge mig på en kort sammanfattning.


Första året som vi var hemma hos oss och firade julafton. Det var mysigt, trevligt och det var riktigt skönt att vara hemma. Enklare med barnen, framförallt det minsta. Men också mer att fixa... ;) 

Var hursomhelst nöjd med dagen. Maten var god, tomten snäll (framförallt mot barnen, vi vuxna har minskat ner på julklappshetsen även om några klappar fortfarande byts). Efterrättsbordet blev också lyckat. Bäst är såklart att få ha stora delar av familjen samlad. ❤️ 

Igår var en riktigt lugn dag men idag har vi lämnat huset för en liten stund nere på Mora. Först gjorde vi dock ett stopp i en idrottshall där pappan spelat fotbollsturnering. Poppis för barnen att ha en hel idrottshall för sig själva.

Nu snart stallet, sen lite mer julmat och julfirande. 

Hoppas att ni också har haft en härlig jul! ❤️

Juldukningen.

Julmaten.

Underbara barn! ❤️❤️❤️

Del av dagens aktiviteter.

Allmänt, Inredning | | Kommentera |

Jullov!

Då har jag arbetat min sista dag för denna termin. Nu vankas jullov! Ser fram emot lovet men faktiskt även till nästa termin. Går upp på heltid igen då och så väntas det lite annat smått och gott... ;)


Nu ska dock firas jul! Sitter och laddar för dagens följande aktiviteter; julmatshandling,  julklappsshopping, städning, koka knäck (???), promenad med hästen och lite annat. Fortsätter på samma spår imorgon men tänker mig även en uppesittarkväll och sen är det julafton!

Senaste tiden sammanfattar jag med några bilder:


Promenerat en del med fina hästen. <3

Haft riktigt kul på Strand Kök&Bar.

Haft kul på jobbet.

Och klätt granen!Men nu, julförberedelser och julfirande.


Passar på att önska er alla en riktigt god jul! 

Allmänt, Hästar | | Kommentera |

Snö!

Vad härligt med all snö som har kommit! Helt plötsligt vill man gå utanför dörren igen. ;)


En tur till Hemus för pulkaåkning blev det i lördags. Sen Tomteland igår. Tyvärr missade vi sista akten av teatern (vilken jag förstår är bäst) men hade en mysig dag ändå.Till och med Bobbo har fått varit ute i snön då han hade hagpremiär igår! Det började med att han tog sig över avspärrningen vi gjort i hagen... men sen höll han sig på rätt ställe resten av dagen! Nu håller jag tummarna att han fortsätter att hålla sig på rätt plats och att hans rörelsemönster förbättras ytterligare och att hans muskler kommer igång.

Perfekt väder på Tomteland. Julkänslan på topp!

Julstämning hemma också. Kvar på jul-listan är: Lussebullsbak, ta in och klä granen, handla julklappar och planera julafton som ska firas hemma hos oss för första gången!

Håll dig lugn och snäll där nu, Bobbo! <3

Allmänt, Hästar, Inredning, Resor | | Kommentera |
Upp