Inskolning och aktiviteter

Jahopp. Då sitter jag på dagis, inskolningen har börjat. Känns att det var ett tag sen Tyra var såhär liten. 

Mini växlar mellan att leka lite i rummet där jag sitter och att dra iväg på upptäcktsfärd och då ser jag honom inte på ett tag. Spännande att se hur veckan går...

Igår var det sportlovsaktiviteter som stod på schemat. Blev en sväng till hockeyplan som ligger ett stenkast ifrån oss. Sen drog jag och Tyra till stallet där Tyra fick rida på fina Fiffi. 


Riktigt mysig dag men måste ändå säga att trots att man är ledig och det är lov så är man ganska trött när det är kväll...
Allmänt | | Kommentera |

Lördag.

Haha, guuuud vad tråkigt mitt förra inlägg lät?! Städning, bästa sättet att starta ledigheten på??? Jaja, nu är det fint i vilket fall och idag har vi lämnat huset.

Att bussarna är gratis gillar vi så därför tog vi bussen ner på Mora idag. Skohuset besöktes då jag kom på att det nog kan vara bra om Mini har ett par skor på måndag då han ska börja DAGIS!! Hallå, min lilla bebis ska börja dagis?! Hur gick det till? När gick han från att vara min lilla bebis till att bli en liten kille redo för dagis?

Vi passade även på att hälsa på Kristofer som jobbade i mässtältet. Käkade lite lunch och så. 

Har givetvis även kollat på Mello ikväll. Överlägset bäst var Frans. Boom, vilken kross! Hann dock bli lite nervös där ett tag att Bengtzing av någon outgrundlig anledning skulle gå vidare med "smiska mig"-låten. Alltså, allvarligt? Men det gjorde hon inte och Frans gick direkt till final, tackar!

Nu har jag babblat klart för nu. Trevlig kväll! 


Allmänt | | Kommentera |

Sportlov!

Första dagen på sportlovet idag och jag har inga som helst planer på att gå utanför dörren. EN heldag inne tycker jag är ett toppensätt att starta ledigheten på.

Det jag planerar att ägna dagen åt är (förutom häng med barnen vilket är prio ett) städning! Har redan börjat och så skönt det är att plocka, torka och se hur hemmet sakta kommer fram igen. 

Nu är det ju så att Kristofer varit duktig att hålla skaplig ordning och reda här hemma. Men, ni vet, det där "storstädandet" uteblir. 

Förutom städning kanske det blir en kaffe i solen och sen fredagsmys. En alldeles lagom fredag och start på sportlovet!

Först afterwork och sen ett glas bubbel hemma startade officiellt sportlovet.

Obligatorisk bild på kattungarna. ;)

Allmänt | | Kommentera |
Upp