Hemma igen...

... efter några riktigt härliga dagar i Malmö!

Hade i början av sommaren bestämt att vi inte skulle åka till Malmö i år (vilket vi brukar) då vi inte var så sugna på att köra de 73 milen. Men, allteftersom sommardagarna gått har vi ändå känt att det vore ju kul att åka iväg några dagar och när Kristofer hittade bra flygbiljetter från Arlanda så var det snabbt bokat och klart!

Har haft det riktigt fint och det har varit toppenväder! Vi har solbadat vid Falsterbostranden samt haft riktigt härligt poolhäng. Vi har ätit gott, shoppat lite och kört Lamborghini. Top notch!

Vi har ju varit i Malmö ett otal gånger nu men var faktiskt denna gång på ett ställe vi inte besökt tidigare - Vellingeblomman. Rekommenderar ett besök om ni vill strosa runt bland massvis med växter och besöka en riktigt fin avdelning med inredning. Vi åt även lunch i det mysiga caféet och gick en runda runt deras Fantasy garden.

Har flera ställen som jag rekommenderar ett besök om ni är i Malmö, kan skriva en tips-lista senare.

Sen vi kom hem har vi mest badat. Så har jag såklart ridit också. :) Är redan inne på samma spår idag. Ett ridpass har avverkats, kvar är badet!

Vellingeblomman

Falsterbo! ❤️ Vi håller oftast till vi Falsterbo Strandbad. Då har vi riktigt god lunch inom räckhåll.

Poolhäng och Lamborghinikörning var vad vi ägnade oss åt sista dagen. Jädrar vilket drag (och ljud) det var när man tryckte plattan i mattan! Kul!

Allmänt, Resor | |
Upp