Mellandagar

Tänkte jag skulle kika in här på bloggen en snabbis för att "mellanlanda", kan man väl kalla det. Har haft några lugna dagar i regnet innehållande mestadels hemmafix (blir ju inte så mycket städning när solen skiner) och några besök i stallet. Har också varit på nya Café Söder. Kul med ett nytt fik där det dessutom var väldigt gott, tummen upp!

Nu blir det dock mer fart (typ) framöver. Kanske kikar in här för att berätta vad vi hittar på... Hoppas också på att kunna delge er en nyhet inom kort. ;)

Idag ville Tyra sova hos farmor och farfar då kusinerna kom på besök. Då passade vi (jag) på att laga fisk! Gjorde en enkel förrätt också. Riktigt gott, tyckte vi båda.

Just det, var ju barnfria i söndags. Kristofer drog med mig på en träningsrunda, "vägg i vägg" med Trollstigen i Östnor. 22 backar meddelade han mig. Efter ca 15 backar, upp och ner, undrade jag om det inte var dags att vända tillbaka snart. Visade sig att det var 22 uppförsbackar! Puh! Men, det gick över förväntan. Sprang till och med uppför några, haha! Därefter blev det middag och fotboll på Helt enkelt. Mycket trevlig kväll!

Lite sol har vi ändå fått i veckan. Lilla baksidan börjar bli en ny favoritplats. :)

Stallbesök och ridning har stått på schemat. :D

Sist, men inte minst, dagens trerätters. Efterrätten fixade Kristofer, haha! Vill ni veta vad som ligger på tallrikarna får ni kommentera! ;)

Allmänt, Hästar | |
Upp