Nya sovrutiner på G

Härom natten hade jag en dröm. Drömde att jag var tillbaka på jobbet och tänkte att "Oj, vad fort sommaren gick". Någon slags sanning ligger det väl i det, att sommaren går fort, MEN det är ett gäng veckor kvar och jag har tänkt ta tillvara på dem!

Hittills semestrar jag och barnen och vi har badat, cyklat, skrotat runt hemma mm. Jag har haft några ridpass men jag har även avverkat några löprundor. Nu vill jag bara träna mer!

Sen kan det ha varit samma natt som drömmen som Mini hällde ett helt glas vatten på mig, i ansiktet... En stund senare skickade han även på en ninjaspark som till och med Kristofer reagerade på, för han hörde hur hård den var. Livet med småbarn!

Några jätteproblem med sömnen tycker jag inte att det är men tänkte ändå göra det jag kan för att han i vilket fall ska kunna somna om lättare om han vaknar på natten så nu har jag inhandlat mörkläggningsgardiner. Vet inte hur vi klarat oss med vanliga persienner i alla år, vaknar man på natten dessa sommarnätter är det helt ljust i rummet. Men, det ska det bli ändring på nu!

En annan plan vi har är att flytta Mini till eget rum. Som det är nu sover han i sin säng, men blir oftast flyttad till vår säng någon gång under natten. Det funkar bra men nu börjar det ändå kännas som att det är dags för eget rum.

Allmänt | | Kommentera |

Midsommar

På själva midsommarafton är det tradition att ha knytis med Kristofers släkt. Tipspromenad och femkamp är också stående inslag.

Var helt säker att jag hade alla rätt på tipspromenaden, tills jag fick höra svaren... Femkampen kände jag mig inte så delaktig i då jag mest sprang runt hela gården, 20 varv, med Mini. Men, hade som vanligt en fin och trevlig midsommarafton. Vädret var verkligen med oss denna midsommarhelg och jag kan inte minnas senast det var så varmt dessa helgdagar?

När Adrian blev trött bestämde vi oss för att runda av men Tyra ville hänga mer med kusinerna och bestämde sig för att sova över hos farmor och farfar med dem.

Blev därefter en lugn kväll. Körde lite charterstuk med bubbel, chips och kortspel ute.

Har haft en fantastiskt fin midsommarhelg som avslutades idag med en dag innehållande, bland annat, ridlektion, ett dressyrpass samt bio (såg "Livet efter dig" och den var så fin, lika bra som boken).

Kan inte tänka mig en bättre midsommar! <3

Allmänt | | Kommentera |

Midsommar, dag 1

När man kollar igenom de olika sociala medierna så verkar det som att många har haft en härlig midsommar. Så också vi! Vackert väder och firande i dagarna två. 

Det hela började med den traditionsenliga midsommarstångsresningen i Färnäs på torsdagen. Dagen till ära hade vi dräkt på oss (barnen, jag och svärmor). När vi närmade oss blev vi invinkade att vi skulle vara med och bära blomsterkransarna till midsommarstången så det var bara att lyfta upp den och gå på efter spelmännen.Allmänt | | Kommentera |
Upp