Trädgårdsmästare?

Nu har jag ansat och gödslat rosorna, sått gräsmatta samt allt det som jag berättat om i tidigare inlägg. En hel del trädgårdpyssel men nu är jag nöjd! Nu ska jag bara vattna och sitta och titta på när det växer. 

Nästa projekt är tvättstugan. Men får allt se när det blir av att fixa iordning den... Steg ett är dock redan avklarat, ny tvättmaskin installerad! Steg två är att lära sig hur den fungerar och steg tre är att rensa ur därinne. Steg fyra är renovering med målning och ny inredning.

Som ni hör är det hemmafix som står på agendan. Brukar vara så i början av semestern. Planen är dock att få lite ordning och sen göra annat. Känner mig faktiskt ovanligt ostressad såhär i början på ledigheten. Brukar känna att det är så mycket som ska hinnas med. Men nu har jag redan hunnit med en hel del och då har det inte ens gått en vecka av ledigheten. Sju veckor kvar!

Har i övrigt haft en härlig helg! Det var riktigt god mat på Strand igår, har haft ett trevligt stallpass idag innehållande ridtur på en riktigt fin häst samt en rolig ridlektion och till sist lite försenat födelsedagsfika på det. Imorgon blir det häng med dessa två! <3
Allmänt | |
Upp