Helgaktiviteter:

- snyta ut en årsproduktion av snor,
- cykla (det var en hit!),
- besöka Glassbåten (SOM ett av barnen har väntat!),
- arbeta x antal timmar,
- ta hand om nykastrerad katt,
- vara (all) personal på all inclusivehotellet "Hemmet".

6 ynka punkter. Det var en lugn helg! ;)

Allmänt | | Kommentera |

Jobb, jobb, dressyrtävling och mer jobb...

Det blir glesare och glesare mellan inläggen här. Fullt ös, medvetslös, kan vara orsaken till det...

Samtidigt som det nog är de intensivaste jobbveckorna på hela året så har jag även passat på att ut och tävla. Gå upp 05.15 en lördagmorgon tyckte jag tydligen var en utmärkt idé... 

Med facit i hand så var det verkligen en utmärkt idé då jag vann båda klasserna! Helt otroligt! Till och med debuten i medelsvår! Fick också riktigt fina vitsord från domaren så denna tävling kommer jag kunna leva på länge.Samtidigt som det är väldigt mycket på jobbet just nu är det även roligt. Lite extra idag då det var friluftsdag som gällde. Vädret var med oss och vem tackar nej till en arbetsdag ute i solen med glada människor runtomkring en? Inte jag! 

Blev så pass peppad av att se eleverna kämpa på med olika aktiviteter att jag själv tog en löprunda. Årets första och i ärlighetens namn en ganska jobbig sådan. Men alltid skönt efteråt!

Nu räknar jag dock ner till sommarlov och lediga dagar med appen CountOnly, haha! Det är helt ok att jobba men fint att vara ledig också...


Gött att vi har haft några soliga dagar igen. Älskar solen!

Dagens "middag" var god men nu är jag sugen på ostbågar... Kanske hade varit bättre att äta riktig mat???

Allmänt | | Kommentera |

Många hästfunderingar

Upp och ner, ner och upp... Ner, för att jag varit så sjuuukt trött. Drygt när man inte orkar. Börjar fundera på om det har med allergi att göra för jag går och nyser titt som tätt. 

Mini har också problem, men med sin hy. Nu har vi dock varit på Apoteket och inhandlat grejer till både honom och mig så nu hoppas jag på bättring. Och på måndag väntar allergiutredning för honom.

Upp, för att jag ändå haft driv att fortsätta fundera på och kolla efter hästar. Har hittat en som verkar riiiiktigt lovande. Tyvärr kunde inte damen som hade honom visa honom i helgen. Men nästa helg blir det provridning, om nu inte de som redan kollat på honom bestämmer sig för att han ska bli deras. Hoppas på inte för då står jag på tur!

Mycket funderingar kring hästar alltså. Ett problem jag har är dock att jag inte har någon boxplats. Hoppas ändå att det löser sig på något vis. 

Tänk om jag står som hästägare inom den närmaste framtiden? Så spännande!

Kul också att denna tjej har sitt hästintresse. Tänkte att hon ska börja hänga med mig i stallet. ;)


Upp också för att det är lediga och soliga dagar! Så underbart att utemöblerna äntligen står framme igen och att grillen återigen går varm. ☀️

Allmänt | | Kommentera |
Upp