Vintertid och Halloween

Vem införde egentligen regeln om vintertid? Va?! Jag hade gärna framfört vilken korkad idé detta påfund är... Speciellt när man har småbarn. Zzzzz...

Helgen har varit riktigt bra men idag känner jag mig som en zombie. Passande visserligen då det är Halloween idag. Men, hade hellre vaknat den vanliga tiden då Mini brukar vakna, kl. 06.30. Dra bort den där vintertidstimmen så förstår ni vilken den nya tiden är.

Jobb hemma väntar idag, i dubbel (eller trippel) bemärkelse. Städ/tvätt/fix, jobb-jobb och barnpassning. Även om det sistnämnda kanske inte bör betraktas som jobb. Spendera tid med mina guldklimpar låter nog lite bättre. En formuleringsfråga...

Plus från helgen har varit ridpass, middag hos mamma och häng på stan med Tyra (passande nog svarade hon på frågan "Vad tycker mamma om att göra?" med "Gå på stan och shoppa"). ;)

På torsdag räknar jag med att jag hunnit med alla jobb-måsten för då drar vi till Sälen! Ska bli så skönt att åka iväg en sväng!

Det har blivit ett par rundor med "Bus eller godis". Säkerligen fel dag men spelar det så stor roll egentligen?

Solnedgång hos mamma. Fint att bo vid vattnet!

Bete för Bobbo och ett dressyrpass för hans brorsa. Eller halvbror är han, e: Camaro M han med. Riktigt trevlig kille!

Allmänt, Hästar | | Kommentera |

Helg!

För en gångs skull lyckades jag hålla mig vaken längre än till kl. 21 en fredag så måste säga att det har varit en riktigt bra start på helgen!

Kristofer tog hand om Bobbo igår och mamma hämtade barnen så jag hann med en massa igår efter jobbet! Jag handlade, sen hem och lagade mat till barnen, sen hjälpte jag Tyra med sminket då hon och en kompis ville gå "Bus-eller-godis", plockade ihop och pyntade lite hemma, fixade gott till mig och sambon, la barn och såg en serie.

Apropå serier så hade det kommit nya avsnitt av "The Fall". Har ju sett klart på "The Killing", vilken jag tyckte var riktigt bra, men "The Fall" är nog ändå favoriten.

Nu tre dagars ledighet (måste dock jobba lite hemma dessa dagar) innan två dagars jobb, innan höstlovsledigt! Helt ok! ;)

Skrek till rakt ut vid ett tillfälle igår, då jag tydligen glömt bort att jag satt upp låtsatsspindlar i hallen...

Favorit-tapasen. Heta räkor, melonsallad med chevré och pinjenötter och melon lindad med lufttorkad skinka (blev crudo denna gång).

Fredagsmys!

Allmänt | | Kommentera |

Måndag

Kan hända att jag byter bästa-dag-i-veckan till måndag istället. Det är verkligen en sjukt trevlig dag, nu när man är ledig och allt. ;)

Har hunnit med en hel del idag! Lååång frukost med barnen, plock och fix hemma, tvätt, dammsugning, golvmoppning, lunch/fika på stan... Nytta och nöje!

Frågan är hur jag ska göra nästa termin? Fortsätta jobba 80% eller gå upp på heltid igen? Ska fundera lite till på den...

(Ibland råkar jag få texten högerjustrad eller centrerad, någon som vet hur jag ändrar detta??)

Allmänt, Inredning | | Kommentera |
Upp