Mycket häst!

Denna dag har verkligen varit en riktig hästdag. Började med att ha några lektioner. Gjorde sen ett snabbt stopp på Max och sen vidare till stallet för ridning av Targa och Bobbo.


Bara för att allt känts så bra med Bobbo så börjar jag genast noja mig igen nu när vi ska öka på träningen lite. Trots att allt går framåt och han känns ok så blir jag ju så pass klarsynt emellanåt att jag förstår att han har långt kvar och att det är tveksamt om han någonsin kommer bli helt bra, eller i vilket fall i träningsbart skick. Men, så länge det går framåt så jobbar vi vidare. Han är så härlig att jobba med och en fantastisk individ så jag har tålamod.

Har haft en härlig dag idag, som alltid när mycket häst är inblandat. Igår var det inte så mycket häst men väl mycket sol så det var också en bra dag. Det finns alltid något att glädja sig över!

Det har varit lite ojämnt med inlägg här men så är det alltid här! Ibland många inlägg, ibland färre. Vill ni ha fler hästuppdateringar så föreslår jag dock att ni följer mitt instagramkonto: jessicalindgrendressage. Ändrade nyligen namn från "the_insta_horse", det namnet kom mest från ett internt skämt. 

Hoppas att ni också har haft en bra dag! Vi försöker införa en tradition här hemma. Att varje dag berätta vad man tycker har varit bra med dagen. Det finns alltid något som man är glad och tacksam över. Bobbo och Targa. Bobbo är väldigt kär i stona just nu. Verkar som att han tror att han är hingst...


Sen några bilder från Siljans strand och sist, men inte minst, gottis från igår. Myskväll med barnen (ostarna var de dock inte intresserade av). Som jag ätit onyttigt denna helg; McDonalds (två dagar i rad så idag ville jag inte köra i driven igen så det blev Max istället), chips, godis, mm. Så gott, haha! Men nästa vecka blir det ordning, slut på frosseriet.

Allmänt, Foto, Hästar | | Kommentera |

Fantastisk veterinär

Idag slängde jag iväg ett mail till den veterinär på Ultuna som jag har haft mest kontakt med sedan olyckan. Det tog inte lång tid innan telefonen ringde och jag kan lova att det var en glad veterinär i luren.


Det känns verkligen fantastiskt att ha kontakt med en sådan engagerad veterinär! Hon berättade att Bobbo var hennes "hjärtehäst" och att hon hade blivit så glad när hon läste mitt mail och att hon hade tänkt på honom.

Vad gäller denna typ av skada får vi lov att gå på känn, men hon tyckte att min plan lät utmärkt. Skönt att höra så vi fortsätter som vi gör och ökar sakta på. 

Fortsätt att hålla tummarna!


Allmänt, Hästar | | Kommentera |

Hemma hos Pärlan

Snälla, låt det fortsätta såhär nu! Hoppade upp på Bobbo igår för att skritta ut en sväng och han var så glad. Han var pigg och travade några steg så fort jag kommit upp och jag älskar verkligen hans posivitet och framåtanda (även om han egentligen inte får göra så, man ska stå stilla och gå lugnt iväg när man suttit upp).


Tycker även att muskeln kommer mer och mer och att han går bättre och bättre. Han var något stel i början igår men när han blivit varm och jobbat lite i form så blir han så fin! Han är så framåt att det lätt blir lite tramp här och där, blir han bra så kommer piaff vara hans paradgren, haha.

Självklart hade jag en present med mig hem från Falsterbo. Ett tunt svettäcke från Horseware, perfekt för transporten då tjockare täcken inte funkar där på Bobbo. Han har även en ny grimma men den köpte jag för 99kr på Granngården, från Hansbo tror jag den var. Bra pris för en riktigt fin grimma.


Allmänt, Hästar | | Kommentera |
Upp