Mer häst!

Hur kommer det sig att det är på söndag kväll som känslan infinner sig att det är såååå skönt med helg och att vara ledig?

Denna söndagkväll är inget undantag. Hemmet städat, ljusen tända, är nyduschad och godsaker på tallriken (numera ligger de dock i min mage men ni fattar). Nu hade det suttit fint med en sovmorgon i morgon...

Haha, arbetsmoralen är på topp, som ni hör. Det blir nog bra ändå, det brukar ju bli det. Har ju också en kortare arbetsvecka framför mig, sen väntar sportlov!

Tänkte jag skulle berätta om mina stallpass, men blev lite om bristande arbetsmoral istället. Kan ändå berätta att Bobbo fick gå ett bra tömkörningspass idag. Lite hårdare än tidigare så jag hoppas att han tar det bra. Tycker att jag kommer åt honom lite bättre från marken och mot slutet av ett tömkörningspass brukar han se riktigt igenom och fin ut. Inget undantag idag. La ut ett par bommar som han fick ta sig över i alla gångarter. Ska använda mig mer av bommar, fantastiskt bra hjälp, även för oss dressyrryttare. ;)

Innan tömkörningspasset fick även Tyra rida lite. En hopplektion på bästa Fiffi för ägarinnan. Tipptopp gick det och Tyra var glad. Jag joggade även lite på fina Targa, vilket gav mersmak. 

Funderar återigen hur jag ska kunna få mer tid för mer häst i mitt liv. Bästa som finns!

(null)

(null)
Igår blev det en uteritt. Inte så tokigt det heller.

Nu dags att krypa ner. Det är ju ändå måndag imorgon...

Allmänt, Hästar | | Kommentera |

Tänka framåt

Jag har undvikit att tänka för mycket framåt (alltså vad gäller mål och visioner) med Bobbo då jag omöjligt kan veta om han kommer bli fullt återställd igen. Men den senaste tiden har det verkligen gått framåt med träningen och jag erkänner, jag har börjat att drömma så smått.

Tänk om vi, inom en överskådlig framtid, kommer kunna vara med på en riktig träning? Ni vet, en sån då en tränare står och säger vad man ska göra? ;)

Tänk om jag och Bobbo åter äntrar tävlingsbanan. Kanske redan detta år?

Tänk om vi åter kommer till det stadie vi var innan olyckan och kan bygga vidare ifrån det? 

Det känns lite overkligt att ens tänka på detta och osäker känner jag mig fortfarande. Men som jag har sagt förut, så länge det går framåt finns det hopp och just nu går det framåt.

(null)

Idag red vi ett litet dressyrpass i ridhuset och idag steppade vi upp ännu ett steg. Red några svaga öppnor, jag satt ner mer än vad jag har gjort innan, lade in galopp tidigare under passet och vet ni vad? Han kändes fin! <3
Allmänt, Hästar | | Kommentera |

Saker att se fram emot

Då var det helg igen. Veckorna går så otroligt fort. Det gör dock ingenting för mig då det betyder att vi kommer närmare våren och sommaren. Ser fram emot värmen. 

Detta år garderar vi oss dubbelt för att få lite sol och värme. Jag drar till Malta med vännerna i vår och i början av sommaren är planen en resa med familjen. U n d e r b a r t!

Annat att se fram emot är att vi äntligen  (jag ropar dock inte 'hej' förrän det är verklighet) tänker ta tag i köksrenoveringen. Så många år som vi har pratat om detta men nu känns det som att vi båda är inne på samma spår, vilket brukar vara ett gott tecken. ;) Jag har ju redan köpt kakel så ett steg är i vilket fall klart. Sen är ju många fler steg färdiga i mitt huvud...

Nu ska jag dra till stallet. Bobbo hade kolik i förrgår men igår var han pigg igen så planen idag är en uteritt. Därefter väntar en riktig hemmadag. Tänkte städa och fixa lite för att med riktigt gott samvete kunna mysa ner mig och barnen i soffan ikväll framför Mello.

Trevlig helg på er!

(null)

(null)

(null)

Några bilder från en ridtur förra helgen.
Allmänt, Hästar | | Kommentera |
Upp