Snörvel

Känns som att jag är ledig idag då jag befinner mig hemma istället för på jobbet. Men nej, ledighet är inte rätt ord då jag är genomförkyld. Jag har dock lite svårt med att stanna hemma för en förkylning. Vid just förkylning är man ju inte riktigt sjuk. Man vet att det är snabbt övergående och man klarar faktiskt av att gå upp ur sängen, göra frukost osv. Trött och hängig måste jag erkänna att jag är, men framförallt snorar jag som en jag vet inte vad. Tänkte bespara mina kollegor och elever mina snorpapper och mitt nysande. 

Har (som vanligt nuförtiden) haft en lugn helg. En festlig middag med festkommittén i fredags, slödag följt av grillning med grannarna i lördags och en liten söndagstur med familjen igår. Åkte till Rättvik för en snabbvisit på travbanan där några vänner nu har inackorderat sina hästar och sin verksamhet följt av lunch och fika på klassiska Frick's.

Har varit så slö de senaste dagarna. Får se om förkylningen lättar under dagen så kanske jag kan få något gjort här hemma. Just nu ligger jag dock nerbäddad i soffan medan Tyra är ute och leker. Hon har blivit så stor min lilla tjej och klarar så mycket själv! 

Nu ska jag bli frisk så att jag kan hålla full fart resten av veckan!

Enkelt att grilla med grannarna. Några grillar tänds, sen tar var och en med sig sin mat. Inga konstigheter men väldigt trevligt! Någon jämförde våran lördagskväll med "medelhavsstämning". Kanske ligger något i det. 

Har fått flera buketter förra veckan. Helt apropå hade Kristofer och Tyra köpt en bukett en vanlig vardag. Sen kom mamma med en i helgen. 
Allmänt | | Kommentera |
Upp