Saker att se fram emot

Fredag igen, veckorna rullar på även om de har börjat gå liiite långsammare. Tänk att tiden faktiskt går saktare när man väntar på något. 

Var hos barnmorskan igår och det kan verkligen sätta igång när som helst nu. Det kan såklart även sätta igång efter BF men jag håller tummarna på innan, hellre än efter... Men bara att vänta och se!

Hur har jag då spenderat den här veckan? Har tagit det ganska lugnt. Middag i Färnäs, lite röjning hemma (tänka sig att till och med sådana där vrår som man har tänkt att man ska röja i åratal har fått sig en genomgång), plantering på farmor och farfars grav plus fika på Orsa Kaffestuga, läsning och lite annat smått och gott.

I övrigt så har jag några saker som jag verkligen längtar till:

- Självklart att få träffa Mini!
- Träning. Tänk också att kunna röra sig obehindrat, underbart ska det bli!
- Ridning. Har superabstinens att åter sitta på en hästrygg.
- Även om detta ligger längre fram i tiden så längtar jag efter ett glas vin. Och en riktigt tjejkväll!
- Jul och nyår. Känns mysigt att detta år pynta och skapa julstämning, baka och gå på julmarknader med barnvagn och familjen. <3

Med andra ord mycket att se fram emot.  

Tills vidare ser jag fram emot middag på O'learys med familjen idag, fredagsmys och Idol. Händer inget tills imorgon blir det då hockey. Håller mig sysselsatt!

Tvättstugan fick sig en genomgång. Såhär har det sett ut läääänge...

Nu går det att använda både bänken och vasken.

Svärisarnas katt Pablo. Inte som andra katter...

Är lite sugen på att blanda in mer inredning här och på Insta. Blir så inspirerad när jag ser andras fina bilder och bloggar. Vad tycker ni om det?


Allmänt, Inredning | | En kommentar |
Upp