Familjen, vila och god mat <3

"Du ser då så pigg ut", det får jag höra var och varannan dag. Visst, kul att man inte ser ut som ett vrak men samtidigt är det inte riktigt sanningen. Tycker att jag blir mer och mer sliten, speciellt vad gäller jobbet. Samtidigt som jag blir bättre och bättre på att vara ledig.

Det börjar dock närma sig BF. Om det funkar jobbar jag tre veckor till och jag lovar, veckorna går fort!

Som sagt känner jag mig bra på att vara ledig. Hade återigen en riktigt bra helg. Tyra och Kristofer åkte till Älvdalen och badade lördag förmiddag. Lyx då jag fick chansen att vila upp mig samt fräscha till mig lite. Sedan följde godishandling på Hemmakväll, lite häng på O'learys, ett litet lekparksbesök och till sist middag på Wasastugan. Tyckte att det sistnämnda stället fått sig ett litet lyft faktiskt! Det var kul också kul att prata gamla minnen (jag och Kristofer träffades faktiskt på WS) medan barnen fick lyxbehandling med filmen Frost på storbild och till det glass i stora lass. Bra service!

Söndagen var också lugn men begav oss iallafall utanför dörren då vi kollade på syrrans tjej då hon tävlade i simning (hon var superduktig, två medaljer fick hon=stolt moster). Vi käkade även lunch på Wayne's och så blev det lite söndagshandling också.

Älskar verkligen att mysa med familjen och det är så skönt att ta det lite lugnare...


Två Instabilder får summera helgen.
Allmänt | | Kommentera |
Upp