Skrämd, igen...

Då statistiken ökar då jag inte skriver något kanske jag borde låta bli! :) Men jag kan väl bjuda på ett litet inlägg ändå... ;)


Har nog glömt att berätta veterinärens svar på senaste videon på Bobbo vilket var: något större hage och öka på promenaderna. Nu är vi snart uppe i 30 min och det är snart dags för en ny video. Jag tycker faktiskt att han äntligen börjar röra sig bättre och jag känner mig hoppfull! (Knappt att jag vågar säga så men så är det...)

Sen måste jag också berätta om idag då jag fått två samtal, helt oberoende av varandra. Det första var från ägaren av gården som meddelade att ett lågflygande flygplan skrämt slag på Bobbo som var påväg genom staketet. Tack och lov att någon var hemma och kunde mota honom. 

Strax efter detta samtal pratar jag med en tjej som också varit med om en helikopterrelaterad incident med sin häst. Kan ju sammanfatta det som så att luftburna fordon verkar få skrämma slag på djur hursomhelst! Alla fall jag har hört om hade kunnat sluta riktigt illa och då hade man kunnat undra om det verkligen är ok att skrämma ihjäl ett djur?

Har några samtal att ringa imorgon känner jag...

Nu dags att lägga sig! Heldag på kurs i Falun, följt av barnomhändertagande följt av trevlig kvällspromenad med Bobbo i trevligt sällskap har denna dag bestått av. Bra dag mao!


Allmänt, Hästar | | Kommentera |
Upp