Tränar på (och funderar lite till)

Idag blev det ännu ett pass på ridbanan. Bommar, mestadels skritt men även lite trav. Planen är 1-2 sådana pass/vecka. Såsmåningom är tanken trav över bommarna och upphöjda bommar. (Allt i samråd med veterinär kanske bör tilläggas). Men en sak i taget.


Han var fin idag. Känner mer och mer vilken nytta det kan vara att jobba i skritt. Formen, tempot, raktiktning, böjning - alla små detaljer blir lättare att reglera. Vilket känns väldigt bra nu då det är extra viktigt att jag har koll på honom. Bobbo tycker nog dock att det börjar bli lite tråkigt, han vill mer! Trampar varje chans han får. Förr kunde han bli lite stark i dessa lägen men nu känns han bara mjuk och kliver i istället. Fina pärlan! 

Hoppas så otroligt mycket att det håller nu. Fick ännu ett positivt besked iallafall, denna gång från veterinären på Strömsholm som fått se en film på honom. Hon tyckte att han rörde sig otroligt mycket bättre än när vi var där i våras. Vilken lättnad att få höra det från henne. Man blir ju lätt hemmablind och jag blir ibland osäker på vad jag ser.

Tänkte även få med en liten tanke i detta inlägg och det är hur lätt det är att missförstå i text. Det gör att jag ibland funderar på om det verkligen är så bra att blogga. Det blir ju en väldigt onyanserad bild ni får av mig. Ibland kan saker och ting säkert missförstås också. Häromdagen lämnade jag en kommentar på en blogg (gör sällan det, men ibland händer det). Jag hade dock missförstått texten lite (eller jag reagerade på en liten del av texten och kopplade ihop det med något helt annat) och det jag menade missförstods i sin tur. 

Nej, bäst att tänka både en och två gånger innan man skriver något, bara det att det händer ju inte alltid när man skriver ett blogginlägg...

... som nu t ex. Ingen röd tråd i det här inlägget inte. Kanske är för att jag sprang en runda efter ridningen och det var så tungt, blev helt färdig. Bäst att avsluta detta inlägg. Hur jag ska göra med bloggen nu när jag börjar jobba igen får jag fundera på... Någon som har någon behållning av den? Kommentera gärna (om ni vågar, bäst att tänka igenom vad ni skriver innan ni publicerar, haha!).
Allmänt, Hästar | | Kommentera |
Upp