Sommarlovsstart på Mallorca

Vissa tycker inte att man ska kalla sommarsemestern för "sommarlov" när man är lärare. Det är ju inte så att vi bara har lov för att eleverna har det utan vi har ju arbetat in tiden under läsåret då vi jobbar 45 (50?) timmar/vecka. Men jag gillar ordet sommarlov och känslan det för med sig så jag kan säga att jag nu har fått SOMMARLOV!!


Då det varit så dåligt väder hemma och då vi verkligen längtade efter sol, bad och en vecka utan matlagning och städning så bokade vi en resa. Därför befinner vi oss nu i Cala dOr på Mallorca. Vädret är verkligen toppen och dagarna går ut på att sola, bada och äta. Det sistnämnda ligger vi nog dock i lä på om man jämför med de andra all inclusive-gästerna. Vi äter så vi blir mätta medan många andra verkar ha samma inställning som Rudolf i "Sune i Grekland". Det känns dock lyxigt att bara kunna ta mat, dricka, läsk osv. Första gången som vi kör all inclusive kanske ni hör. ;)

Just i detta nu sitter jag på balkongen medan Mini tar sig en middagslur. Snart kommer dock Kristofer och byter av och då blir en stund vid poolen med Tyra, vi tänkte även vara med på ett pass Zumba i poolen.

Eftermiddagarna byter vi dock poolen mot havet. Finns en väldigt bra badvik precis nedanför hotellet.

Soliga dagar med andra ord! Ska försöka ta med oss solen hem till Sverige sen. ;)

 

Allmänt, Resor | |
#1 - - Magnus:

Det är klart att vi har sommarlov... Gillar precis som du det ordet, inget att hymla med. 🙂

Svar: Det är bra, då är vi två! (Och säkert fler med oss...)
Jessica Lindgren

Upp