Huvudet upp och fötterna ned

Tänk vad allt i livet svänger. Toppen - botten, pigg - trött, ordning - kaos, rätt plats - fel plats... The list can go on. Låten "Sand" beskriver det väldigt bra, måste jag säga. Påskveckan var verkligen botten. Många saker som inte gick min väg men sorgligast av allt var att vi fick lov att ta bort vår fina katt Zlatan som varit med i så många år. Men mycket har vänt sen dess och just nu känns det mesta ändå riktigt bra!

Har nyligen haft påsklov. Trots sjukdom på både mig och barnen så fick vi ändå många fina dagar. Solen sken, träden började grönska och jag och barnen fick värdefull tid tillsammans. Jag var också iväg med tjejkompisarna till Tällberg där vi spaade en hel dag för att sen avnjuta en god middag, följt av övernattning, på vackra Dalecarlia. Ingen kände sig riktigt redo att åka hem dagen efter så när vi ätit frukost tog vi en promenad och fikade sen på Tällbergsgården. Ett riktigt bra dygn och ett riktigt bra lov.

Arbetsveckan startade också bra, två lugna men effektiva jobbdagar. Nu väntar en ledig dag, mitt i veckan! Lyxigt!

Vi hade en mysig Valborg igår, med goda vänner över på grillmiddag. Barnen lekte och Kahoot! spelades. Riktigt trevligt.

Sist men inte minst så känns Bobbo bra. Önskar bara att jag hade mer tid till träning och tävling. Men det kanske kommer, lite längre fram bara. 

Idag väntar som sagt en ledig dag. Den ska jag spendera med familjen, i stallet och sen blir det också ett träningspass för mig med trevligt sällskap.

Tacksam just nu!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Allmänt, Hästar, Resor | | Kommentera |
Upp