Resumé, våren 2018

På ett sätt hade det varit kul att blogga regelbundet. Tänk att spara alla fina minnen med bilder och ord och kunna gå tillbaka i arkivet om några år. Minnas tillbaka. Får väl se om det går att få till. Dessa småbarnsår verkar det omöjligt, just detta  med regelbundenheten, men det kommer i vilket fall fortfarande inlägg här på bloggen!

Denna vår har varit fullspäckad med roligheter. En av höjdpunkterna var resan till Malta med tjejerna. Likaså var Elitloppshelgen i Sthlm en härlig helg. Bobbo har också kommit igång mer och mer och senaste Göranträningen kändes han riktigt stark och fin. Barnen har också sina aktiviteter och Tyra blir tryggare och tryggare på hästryggen samt så har hon börjat spela fotboll. Riktigt roligt! För att inte tala om vädret. Har redan hunnit haft flera dagar vid båthuset inklusive bad och båtåkning. 

Hemma fixar vi och planerar. Det som har stått först på listan är köksrenovering men det går trögt. Vi är dock fullt eniga om att det behövs så hoppas på att vi lyckas planera upp allt bara vi får lite ledighet. Närmare än vi är nu har vi i vilket fall aldrig varit. Likaså är planen att uteplatsen på framsidan ska få ett mini-lyft.

Jobbet har flutit på skapligt med allt som hör till men även lite extra som en rolig resa till Sthlm. Flutit på fram tills dessa sista veckor vill säga, då det har varit för mycket i kombination med ett tungt besked... 

Just nu är jag förkyld men laddar ändå för en dag med hemmafix. Kanske också att jag och Adrian åker till Älvdalen för att kolla en match i MT-cupen där Tyra ska spela. Tror dock inte att vi hänger med hela dagen... Sen blir det ett ridpass och efter det är man nog redo för sista veckan med elever. Kommer sakna min klass som nu går ut nian! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Bilderna hamnade inte i den ordning som tänkt... Men en blandning av bilder från våren; Sthlm, Malta, Bobbo och barnen. <3


Allmänt, Hästar, Resor | |
Upp