Tid

Om jag kunde trolla är TID en av sakerna jag skulle trolla fram. Tid att spendera med barnen. Tid att hinna med allt som jag behöver göra och vill göra på jobbet. Tid till mig själv, träning, hästar, läsa böcker... Tid till mig och Kristofer. Tid till hemmet. Och när jag ändå håller på att trolla kan jag trolla fram lite pengar för de går ju alltid åt. ;) 

Jag har dock märkt att man får betydligt mer tid när man är utvilad. Denna höstlovsvecka har jag inte riktigt varit utvilad, om man säger så. Vintertid är skit när man har små barn. En timme tillbaka med klockan betyder en timme tidigare uppstigning. 

I fredags blev det dock en liten sovmorgon och oj, så mycket som hanns med då! Hade en lång och härlig frukoststund, jobbade några timmar, var på stan och käkade med familjen och träffade vänner, shoppade, tränade med Kristofer, var till stallet och mockade (Bobbo har haft en vilovecka, ska sätta igång honom idag), bakade (med barn och utan barn), lagade god tapas till kvällen, städade lite, slog in paket mm mm.

Igår gjorde det inte så mycket att jag sovit dåligt då det "bara" var en sak på schemat: Firande av 3-åring! Blev en lyckad dag och Adrian hade svårt att somna, trots att han var jättetrött, för han hade så mycket att prata om som hänt under dagen. Han var väldigt nöjd kan jag säga. <3

Idag sovmorgon (vaknade 7 och fått ligga kvar och dra mig till 8!!!) så hoppas och tror på ännu en härlig och produktiv dag. Nu dags för frukost!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Allmänt | | Kommentera |
Upp