06.20

Vaknade 06.20. Det var för ungefär en timme sen. Barnen sover fortfarande, Kristofer likaså. Jag har varit supertrött denna vecka då jag inte är frisk så förstår verkligen inte varför jag vaknade så tidigt (och inte kunde somna om). Jaja, det är som det är!


Igår hade Tyra och jag fredagsmys i stallet. Hon fick låna Fiffi så vi red ut en sväng i skogen. Hon börjar bli så duktig och det är så roligt att se! Igår ropade hon: -Mamma, går Fiffi på tygeln nu? Mycket riktigt, det gjorde hon och en lång stund också. Kommentaren efteråt var att det var lite jobbigt för armarna för man fick lov att "trixa" lite vilket tyder på att hon fick lite känsla för det hela också. Kul!

Bobbo kändes ok, lite ofokuserad kanske men vi skrittade bara igår. I övrigt har han känts riktigt fin *peppar, peppar* och vi har så smått börjat galoppera på töm några gånger i veckan. Jag tycker att det ser bättre och bättre ut för varje gång och han har även känts fin när jag ridit. Häromdagen red jag något som kan liknas vid ett dressyrpass. Red några skänkelvikningar, travade en del, mest på fyrkanten men även en del på stora volten. Han blir så taggad när han kommer in i ridhuset! Som att det är det bästa han vet. Förra veckan höll jag på att flyga då en grep i andra ändan av ridhuset  ramlade ner. Knasboll!

----

Mitt i inlägget vaknade barnen så nu har jag förflyttat mig till en stol vid kaminen. Har käkat en riktig helgfrukost och barnen ser på film. Ska sitta här en liten stund till innan jag ska blanda nytta (städa lite) med nöje (stallet och sen egentid med Adrian). 

Hoppas ni som läser detta får en härlig helg! <3


Allmänt, Hästar | |
Upp