Bobbo

Passar på att blogga lite när jag har sportlov då jag har lite tid över. Därav inlägg flera dagar i rad! Sen att min blogg nog är unik i det att när jag bloggar sjunker besöksstatistiken, haha! Men det var sak samma.


Som ni har märkt går min motivation och mitt hopp gällande Bobbo upp och ner i en evig bergodalbana. Önskar såklart att han ska bli helt bra men är samtidigt rädd att jag efter alla dessa månader kommer att få ett besked att han aldrig kommer bli fullt återställd igen. Men, jag har bestämt att sålänge det går framåt ska jag i vilket fall inte ge upp!

Igår tömkörde jag igen. Det är här jag stirrar mig blind! Innan har jag ju gått bredvid vilket inte gett samma överblick. Men nu ser jag allt och ser att leden fortfarande behöver bli stabilare. Däremot kliver han på riktigt bra och för varje tömkörningspass ser han mjukare och lite bättre ut. 

Igår var han visserligen övertaggad vilket gjorde tömkörningen lite svår då vi ska hålla oss i skritt. Fick avbryta lite tidigare och gick en stund med honom ute istället. Puttade ner honom i diket en stund för att han skulle få pulsa lite. Det gick bra och då rörde han sig bra!

Hade även sällskap till stallet av en tjej som verkligen älskar Bobbo! Finns många anledningar till varför han måste bli bra...


Allmänt, Hästar | | Kommentera |

Längtar

Vad negativa mina senaste inlägg varit! Måste ha varit trött när jag skrev dem för jag känner mig ändå väldigt nöjd och glad! :)


Längtar dock till följande:
-Sommar!
-Tills Bobbo blir bra (har återigen bestämt mig för att han ska bli helt bra).
-Tills jag blir rik och kan köpa en häst till som faktiskt går att rida på (köper då en ponny i bara farten till Tyra).
-Tills ikväll då vi ska käka god mat (någon tugga lär väl slinka ner mellan att vi jagar runt efter Mini som också ska med på restaurang).

Allmänt, Hästar | | Kommentera |

Sportlov!

Eller borde jag skriva städ- och tvättlov? ;) Solen skiner ute men jag har bestämt mig att vara inne för att försöka få ordning på hemmet och tvätthögarna idag. Måste för att känna mig helt ledig sen. Mysigare att ha fredagsmys också i ett rent och fint hem.  Någon stund ute ska vi nog få till ändå. Grejen när man har en liten en är bara att det tar sååå lång tid att städa då det hela tiden händer saker som man måste ta tag i emellan. :)


En tur till stallet ska det också bli. Ska erkänna att jag varit typ noll motiverad senaste veckan. Borde vara tvärtom då jag har fått öka på träningen med t ex tömkörning. Men grejen är att jag tycker att det ser ut som att det är såååå långt kvar... Rörelsestörningen är fortfarande stor i bogpartiet (det är väldigt mycket bättre såklart men långt ifrån bra). Och musklerna lyser med sin frånvaro. Börjar tvivla mer och mer på att han kommer bli fullt återställd...

Nej, nu ska jag sluta grubbla och återgå till projektet "fint hem". Sen ska jag tanka solenergi och ha ett toppenlov! Ska inte heller ge upp med Bobbo än, det går i vilket fall framåt än.


Lite blandade bilder från förra helgen som var en toppenhelg! Käkade på Blackstone i Falun och firade min systerdotter som blivit tonåring! Fick också en hel del sol på sjön.Och så en bild på Bobbo. <3

Allmänt, Hästar | | Kommentera |
Upp