Nedräkning pågår

Fem arbetsdagar kvar på denna termin. Känns lite smått overkligt! Hade en riktigt rolig dag på jobbet idag och nu är det relativt lugna dagar kvar så det känns bara roligt att jobba dessa sista dagar. Ska försöka att hinna med en rejäl röjning på mitt skrivbord också, det behövs kan jag lova! *här hade emoijin som är en apa som håller för ögonen passat bra*  Kaos verkligen...


Innan semester väntar även en långledighet. Tufft nu, puh! ;)

Sådan tur att semestern då börjar på ett väldigt bra sätt. Resa bokad, till Mallorca. Så gött det ska bli! Planen där är äta, sola, bada och massor med lek och mys med familjen. <3

Dags att fixa hästvakt och att leta reda på sommarskorna som är spårlöst borta (var nog duktig och rensade bort dem från skostället i höstas och la dem då på ett väldigt bra ställe, frågan är var?)


Liten pool vs. stor pool ;)

Allmänt, Resor | | Kommentera |

Kär, igen...

Ja ni, håll era hästar borta från mig för jag kan tydligen inte låta bli att falla för varje häst jag kommer i kontakt med, haha! 


Nyaste kärleken är Targa B (hoppstammad efter Stakkato, Cardento om jag inte minns fel). Red henne idag och jag kan säga såhär   - när hon får ordning på sina långa ben, blir stor och stark och lär sig alla signaler, då kommer ni att få se på häst! Hon glimmar redan till ordentligt med jämna mellanrum men är ju bara 4 år så lite finns det såklart att jobba på. Men hon ger så fin känsla och har sådant register så det ska bli spännande att följa henne framöver. Kanske att jag får haka med på ett litet dressyrhörn också... ;)

Tog en promenad med Bobbo idag också, min största kärlek, och han känns nöjd och glad. <3


Bobbo ville inte vara med på bild idag men linslusen Targa ställer alltid upp!

Häromdagen hade jag denna lilla hjälpreda med mig i stallet också. Han ser flitig ut på bilden men vette tusan om han inte stjälpte mer än hjälpte då det mesta handlade om att hålla koll på honom då han helst ville vara ööööverallt. ;) 

Allmänt, Hästar | | Kommentera |

Lediga sommardagar

Ledighet och underbart sommarväder, finns det något bättre? Denna helg har jag hängt med barnen, tagit fram minipoolen, grillat med vänner och haft det allmänt gött. Nu vill jag ha MER sånt! :)


Har även varit i stallet såklart och mockat och promenerat. Funderat mer och mer på hästar på sistone. Är lite ledsen att jag inte hinner rida mer än vad jag gör, jag VILL ju mer. Tänk vilken dröm att ha hästar och ridning som ett jobb. Tänk att kunna köpa en lovande unghäst, dressyr. Tänk om Bobbo kunde komma tillbaka som ridhäst.

Ännu mer hästfrälst blev jag igår då jag äntligen såg på dokumentären "Allan - den bevingade hästen". Vilken fantastisk dokumentär, häst och vilken känsla Peder har. Helt otroligt. 


Allmänt, Hästar | | Kommentera |
Upp