The Insta Horse

När jag är hemma och lite uttråkad är det lätt att hänt att jag får vissa idéer. Den idéen jag fått denna gång är att jag vill köpa häst.

Satt och kollade på dressyren från Göteborg och sa högt till Kristofer att "Ååååååå, jag vill ha en egen häst!". Han undrade om jag menade det på riktigt, vilket jag gjorde och han sa att det lär väl funka. Gaaaa, så galet sugen jag blev på att köpa häst då! 

Började med att skapa ett nytt Instakonto där jag kan samla allt hästrelaterat, för inspiration och driv. Jag menar, är Kristofer med på en "Twitterhäst" kan jag ha en "Instahäst".

Nu har jag mina två barn och känner mig fantastiskt nöjd med det. ;) Tyckte inte att det passade att köpa häst innan, med graviditet och bebistid framför sig. Men nu ser jag inte riktigt vad som skulle hindra mig. :)
Allmänt, Hästar | | Kommentera |

Sjukdom

Det blir inte alltid som man tänkt sig. Så är det. Jag gillar att göra planer, att ha saker att se fram emot, stort som smått. Men jag har också vett nog att inte "gräva ner mig" om det inte blir som jag har tänkt. Då gäller det istället att ställa om fokus.

Igår kväll var en kväll som jag verkligen sett fram emot - middag med vänner! Denna fick jag dock lov att boka av tillsammans med helgens övriga planer vilka bland annat var dressyrtävling för Tyra, påskmiddag och en tripp till  Borlänge. Inställt pga sjukdom. Tråkigt, javisst, men med tanke på att de som är sjuka inte är jag så ligger just nu hela mitt fokus på att de käraste jag har ska bli friska.

Därefter håller jag tummarna för att vi vuxna håller oss friska så kommer vi nog hinna med en del roligheter också under lovet. Men, det är bara att vänta och se...

En kort vända hemifrån väntar hur som helst idag. Tänkte tanka lite luft och energi i stallet.

Påskharens ägg hann i vilket fall hittas innan krafterna tog slut. <3

Fler som är trötta, här har de även fått en liten macka! ;) 

Allmänt | | Kommentera |

Påsklov!

Fredag idag, konstigt?! Inte vilken fredag som helst heller utan låååångfredag. ;) Känner mig lite dagvill då jag idag varit ledig och haft en riktigt skön dag. Känns liksom som lördag? 

Idag har vi hängt hemma, pysslat lite, haft besök, cyklat och hämtat påskris med Tyra, fixat lite ute på gården, ätit en fantastiskt god middag iklädd mysbyxor och osminkad. Perfa!

Riktigt skön start på påsklovet!

Glad påsk på er 🐣

I torsdags lämnade jag en påskkärring på dagis. Imorgon är det dags för round two. ;)

Äh, tänkte visa påskriset men det syns ju knappt. Mysigt, hur som helst. Någorlunda ihopplockat, tända ljus, plankstek och familjen samlad (mamma var här också).  En fin kväll!Alla samlade på samma bild. Har nog inte hänt tidigare.

Allmänt | | Kommentera |
Upp