Sänkta krav?

Igår hade jag, som jag nämnde i förra inlägget, en riktigt bra dag. Men blev lite full i skratt när jag tänkte tillbaka på den. Jag tycker verkligen att dagen var bra och att allt gick bra. Men kan även hända att man håller ner kraven lite. Kan berätta vad som gjorde mig full i skratt.

Jag och Tyra skulle, mot slutet av vistelsen, gå i några affärer för att se om jag kunde hitta något att ha på mig på nyår. Gick in i flera affärer för att snabbt scanna av plaggen och sedan snabbt ut igen då jag inte hittade något av intresse. Tills vi kom in i en affär där jag i farten drog med mig en kjol och en tröja som jag fastnade för, in i provhytten, av med kläderna, på med nya kläderna. När jag stod där och bytte om ringde Kristofer och sa att Adrian var hungrig. Snabb blick i spegeln med de nya kläderna på, snabbt beslut taget att det fick duga, snabbt ombyte tillbaka till vanliga kläderna. Ute ur provhytten byte av barn och en order att "köp detta, här är pengar" till Kristofer. Letade upp en amningsvänlig plats (blev att vi ockuperade en toalett) men efter några om och men slutade det hela med att hela familjen äntrade ut från toaletten för att lite ursäktande kolla på kön som var utanför. Haha, kanske att dagen kändes så bra för att vi faktiskt kunde skratta åt det där och då!

Nu har jag hursomhelst nyårsstassen fixad! Blir en enklare outfit i år! 

Glittrig tröja med en häftig rygg, kort kjol och "shaping-strumpbyxor" på det, blir nog bra! Får adda lite glittriga smycken för glamour...

Självklart hittade jag ett par skor som inte var på rea. Men sköna och snygga var dem!

Mer om frukost och tankar kring vårt "hälsoprojekt" kommer i ett annat inlägg.
Allmänt, Shopping | | En kommentar |

Shoppingdag

Sorry, men idag följde vi inte våran planerade frukostmeny med smakprov från boken. Planen var havregrynsgröt men utan havregryn blev det ganska svårt. Vi fick därmed äta vad vi ville men hur mycket kan gå fel med en frukost (kanske mycket med tanke på att frukost fick ett eget avsnitt i boken)? Kanske min favoritfrukost ändå kan ge någon av er inspiration.


Mmmmmm! Finncrisp med ost och Parma, naturell verum hälsofil med paulins granola kanel, mandel, äpple. Brämhults apelsinjuice och ett kokt ägg, 6 min. Världens godaste frukost vilken jag äter varje dag (förutom denna vecka då), ibland tillkommer bär...

Efter frukosten har familjen spenderat en dag i Kupolen. Har riktiga shoppingbarn (hur bra det är kan ju diskuteras men väldigt bra när man bestämt sig för att shoppa). Mini sov eller låg nöjd vaken i vagnen. Storis var i fantastisk form! Valde själv pussel och målning med siffror i leksaksaffären då hon fick välja (i princip) vad som helst. Hjälpte även mig med shoppingen då hon hittade ett par supersnygga skor (vilka jag köpte), kom med kommentarer som "men mamma, du har ju nästan en likadan hemma", "å, vad fin du är mamma" och hjälpte även till att leta kläder till mig.

Sambon var också nöjd då han fyndade så rejält att han i princip tjänade pengar!

Bra dag! 


Mitt stora hjärta som dagen till ära var klädd i jeans, t-shirt, vit stickad tröja och med en hästsvans - precis som sin mamma! Hon hade även på sig sitt "best friends"-halsband som hon fått i julklapp, mamman likaså då hon var den lyckliga att få den andra delen. Helt utan påtryckningar kanske ska tilläggas...

Ibland är allt perfekt. Ibland inte. Men idag var en rolig dag med familjen! 💗
Allmänt, Shopping | | Kommentera |

Frukost, dag två

Idag var det dags för två frukostrecept ur boken. Dels en mangosmoothie, dels frallor med sesamfrön.

Brödet gick tyvärr inte hem hos någon av oss... Synd för det såg så gott ut. Däremot blev smoothien en favorit hos mig! Jag måste alltid dricka juice på morgonen men hade lätt kunnat byta ut juicen mot denna smoothie. Fräsch och frisk! Bytte dock ut lingonen mot hallon... Tyra gillade tyvärr inte denna men hon blev sugen på apelsin när vi gjorde iordning den så några apelsinklyftor fick komplettera hennes frukost (hon fick en hårdbrödmacka med julskinka och bravojuice istället då vi endast har satt som krav att man måste smaka på allt denna vecka).

Återkommer imorgon med ett nytt frukostalternativ. Lovar att uppdatera om annat än frukostar också. 
Allmänt | | Kommentera |
Upp