Lugnet

Efter en vecka på Gotland och med en värme av sällan skådat slag har lugnet nu infunnit sig. Det gjorde det visserligen redan på Gotland men även nu när man är hemma igen känns det bara mer än fint! Så skönt med riktig sommar och ledighet, bästa kombon!

Under tiden vi var på Gotland hade jag kontakt med Bobbos veterinär. Fick så fina ord från henne, både gällande Bobbo och gällande mitt arbete med honom.  Nu är planen att fortsätta träna på och öka både träningsmängden och intensiteten. Ser ut som att vi även kommer äntra tävlingsbanan inom en snar framtid. Håll tummarna!

För övrigt var Gotland fantastiskt fint och vi hade en riktigt bra vecka där. Några ställen vi besökte:

- Tofta strand, Sandviken och Ljugarn. Samtliga bra stränder men klar favorit blev Sandviken. 

- Kneippbyn. Pippis hus med spökvinden, bergodalbana, klättring, bilåkning och vattenland, plus lite till... Tummen upp!

- Lummelundagrottorna. Väl värda ett besök. Köpte även fina ringar där i guldsmedsbutiken.

- Restauranger. Bäst av de vi besökte var Katthammarsviks rökeri och inne i Visby Jessens saluhall . Räksalladen på Ljugarns strandcafé var inte heller så pjåkig.

-Folhammar. Några stenbumlingar, vad är kul med det?  kanske en del tänker. Men raukfältet vid Folhammar var riktigt häftigt. Väl värt ett besök.

Till Gotland kommer vi återvända!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)




Allmänt, Foto, Hästar, Resor | |
Upp