Fröken duktig

Just nu känner jag mig nöjd. Snart har årets första månad gått och jag känner mig betydligt starkare nu än jag gjorde under sista delen av föregående år. Sådant kan såklart vända snabbt igen men jag tror dock att inställningen gör mycket. 

Bestämde mig för några saker som jag skulle ändra på/göra/tänka på och än så länge håller jag det som jag tänkt. 

En av sakerna var som ni kanske förstår att börja träna igen, helt enkelt för att det får mig piggare, starkare och får mig att må bra! Jag tränar varken tokmycket eller stenhårt men regelbundet har det iallafall blivit. Senast (i söndags) var ett pass på crosstrainern samt lite styrka. Idag blev det annan träning i form av ett pass på Federer.

Apropå det sistnämnda har jag en riktigt rolig grej framför mig nu på fredag och det är att jag ska vara med på Göranträning. Kul!Allmänt | | Kommentera |

Lördag

Inomhus mestadelen av tiden och städat, låter det som en bra lördag? Ja, jag hade faktiskt en riktigt bra lördag! 

Att vara i ridhuset kl. 9 kändes inte alls som ottan. Vaknade utvilad innan klockan ringde och det var jättekul att se Tyra rida och framförallt att se hur kul hon tyckte det var uppe på Piff.


Hemma igen satte vi igång med städningen vilket ledde till rent, fint, rena sängkläder osv vilket jag tycker ger en så jädra skön känsla. Haha, ofta inlägg om städning här men vadå, det är ju en del som måste göras och som vissa av mina dagar fylls med. Eller så har jag bara en viss städmani, vad vet jag...

När vi var klara ställde sig Kristofer vid spisen och då passade jag på att smita upp för att bläddra i några tidningar. Pulled pork gjorde han vilket vi lade i tortillabröd med grönsaker, riven Västerbotten och gräddfil. Var sååå gott, slår vanlig tacos med hästlängder!
Såg en helt ok film också - Skumtimmen. En enkel, lite spännande, svensk film. 

Som sagt, en bra lördag. Nu får vi se vad denna söndag har att bjuda på.Allmänt | | Kommentera |

Friday, I'm in love!

Svooosh, sa det och snart är det fredag igen. Det är väl det galnaste när man jobbar, att tiden går så sjukt fort?!

Längtar lite (ok, mycket men känns ändå ok att det är en jobbdag kvar) till helgen. Då ska jag vara hemma. 

I morgon ska jag steka lite hamburgare, äta lite chips, ta ett glas vin. 

På lördag upp i ottan, (kl. 9 en lördag efter en veckas arbete är faktiskt i ottan), för att ta Tyra till hennes första pass på ridlekis. Sen ska jag vara hemma. Hänga med mina darlings, småpyssla lite, köra x antal tvättar i tvättmaskinen, hänga tvätt, måla naglarna i någon pastellig färg (har läst att det ska vara så nu, pastell), kanske lämna huset för lite madrassåkning, göra iordning något gott ätbart till kvällen... Jag ser fram emot ALLT! Ja, även att hänga tvätt.

Förresten, nämnde jag att jag har varit och tränat? Förra veckan var det två gympass, ett BP-pass, två ridpass. Denna vecka är jag uppe i ett ridpass och ett BP-pass. Kanske hinner bli ett pass till... Känns så skönt att vara igång!  

Kan dock erkänna att ibland tar det emot att ta sig iväg. Man är trött (som idag), har svårt att hinna (som idag), har inte hunnit äta (som idag), alla bra träningskläder ligger i tvätten och kvar finns bara de där som du sagt att du använt för sista gången (som idag), du inte hunnit raka benen och alla träningsbyxor med långa ben ligger i tvätten (som idag)... Tar man sig iväg dessa gånger är det ändå alltid värt det. Sen gör man kanske inte det alla gånger, fine. Men när man gör det, då är det värt det.

Tjing!

Inte att förglömma, dessa två vill jag mysa med också:


Allmänt | | Kommentera |
Upp