Flyt

Flera nätter i rad har Adrian varit vaken timmar i sträck. Han är förkyld så det har hängt ihop med det. Jag vaknar när han gör det men det är Kristofer som tagit hand om honom så jag har ändå kommit ganska lindrigt undan.

Natten till idag kände jag dock att det var Kristofers tur att få sova så jag lovade att ta hand om A om han skulle vakna. 

Det gjorde han inte. Han sov hela natten igenom, i sin säng. Ibland har man flyt... 

Nu känner jag mig utvilad vilket är så skönt! Tycker också att jag kommit igång bra på jobbet så har inte varit riktigt lika trött och slut när jag kommit hem. Fint det!

Två lediga dagar nu. Mys hemma, tjejhäng och ridning är några av de aktiviteter som väntar.

Mys var det ja. Med tjockisen som borde få ungar vilken dag som helst nu, om man ser till omfånget på magen.

Påtår i morse. Då är det helg!

Trevlig helg på er!

Allmänt | | Kommentera |

Shopping???

Har suttit och surfat runt på olika shoppingsajter. Nu när jag Ä N T L I G E N får en vettig utbetalning igen tänkte jag att jag skulle unna mig något nytt. 

Men allvarligt, hittade inget snyggt överhuvudtaget?! Min stil och smak måste vara helt ute, för det mesta jag såg tyckte jag inte ens var i närheten av snyggt. 

Ett litet plagg hittade jag. Beställde ett par byxor från rean på IvyRevel...

Nä, måste nog ut på en shoppingtur snart! Tänker mig en heldag med en kompis inklusive god lunch. Får ta och styra upp en sådan dejt snart.


Jag vet ju att jag aldrig kommer se sådär cool, snygg och stilsäker ut i dem. Men skit samma, de var ju på rea! ;)

Allmänt, Shopping | | Kommentera |

Från kvällsmänniska till morgonmänniska?

Klockan är strax efter 10. Idag gick jag upp med barnen och har hunnit med att göra en brasa i kaminen, fixa frukost till dem, äta frukost själv, plockat ihop (inklusive storrensning i hallen), bytt bajsblöja, städat nedervåningen, busat med mini och kollat en stund på Nymo med en kopp kaffe i handen. 

Vet inte om det är att jag kommit igång efter att jag börjat jobba igen eller vad det är. Men känner mig pigg (sanning med modifikation) och igång! Då är jag ändå förkyld... 

Finns dock ett ganska stort men och det är att jag blivit så kvällstrött. Jag som är värsta kvällsmänniskan egentligen. Det är lite tråkigt men tycker ändå att fördelarna överväger så får helt enkelt ta det. 

Idag väntar dressyrtävling för Tyra och middag hos mamma. Känns som det blir en bra dag!

God efterrätt från gårdagskvällen. Mjölkchokladpanacotta och jordgubbar.

Morgonhäng...

Allmänt | | Kommentera |
Upp