Sthlm

Långt mellan inläggen nu. Men tanken om en aktiv blogg finns kvar, bara andan faller på så kommer den nog igång igen ska ni se. ;)


Sitter just nu på tåget påväg hem från Sthlm. Jag och Kristofer åkte iväg ett dygn och huvudmålet var att gå på trav för att se Massitj, som Kristofer är delägare i, starta i finalerna. Från att ha sett väl avslappnad och lugn ut i värmningarna gick han över till att bli riktigt taggad och fin i loppet vilket resulterade i en fin andraplats. Kul! Tänk om prispengarna hade varit i närheten inom ridsporten, då hade man ju kunnat bli rik! ;) Får väl ta en funderare på om man ska börja träna travhästar istället...

Innan travet lunchade vi på Teaterbaren vilket var väldigt trevligt och gott. Efter travet var vi ut och käkade på Boqueria. Har varit på den restaurangen tidigare och varit väldigt nöjd men denna gång var det under all kritik. Urdålig service. Fick själva be om servetter, vatten, att de skulle duka bort från bordet, fick in vinet mitt i maten, fick inte en fråga om vi var nöjda med maten och fick ett bord där hög musik hördes från både restaurangen och baren bredvid. Nej, bu för den upplevelsen.

Efter middagen blev det en drink på hotellet, Scandic Haymarket. Riktigt fint hotell och blev verkligen inspirerad av inredningen. Bra avslut på kvällen.

Innan tåget gick idag blev det ett besök på Pocket shop och ett par nya böcker inhandlades. Hotellet och bokinköpen gjorde mig inspirerad att fixa iordning hemma, vill ha en mysigare och mer ordningssam hemmiljö där jag kan sitta och njuta med en bra bok. Har några planer att fixa iordning några ställen i huset med enklare medel inom den närmaste tiden för att sedan nästa sommar börja med renovering av kök och badrum. 

Vi har haft ett riktigt bra dygn i storstaden men nu längtar vi efter barnen och djuren. <3


Allmänt, Hästar, Inredning, Resor | |
Upp