Klockargården, Tällberg

24 h hemifrån var inplanerade denna helg. Med småbarn vågar man dock inte ropa hej förrän man sitter i bilen och är påväg. Denna gång gick dock allting alldeles utmärkt så vid lunchtid igår åkte vi mot första stoppet på våran lilla tripp, vilket var Sjövillan  i  Rättvik. 

Har ätit där tidigare men då har det inte varit någon höjdare. Nu hörde vi dock att de hade nya ägare (samma som driver Bruntegården) och nyöppning var för bara ett par veckor sedan. Självklart ville vi då testa och det var riktigt bra. Ganska dyrt men otroligt gott. Jag åt kräftsoppa och lyxade till det med ett glas bubbel till. Topp notch! ;) 

Efter lunchen tog vi en promenad ut på Långbryggan. Jag har ju aldrig gått hela vägen ut på den så kände att jag fick lov att göra det. Så nu kan jag checka av det! 

Därefter har vi spenderat resterande timmar i Tällberg. Mestadels på Klockargården vilket har varit toppen! Ett par besök gjordes även på First hotel då de har ett samarbete men dessa besök var inte några höjdare (bad och mat). Allt på Klockaregården har dock varit super och det stora rummet med bubbelbad och bastu kunde inte varit bättre. 

Ett toppendygn! 

(null) (null) (null) (null) (null) (null) (null)
(null) (null)

Allmänt, Foto, Resor | |
Upp